Erikoiskyltit- ja opasteet

Hääsomiste hääparin etunimet A4 akryylilevyllä

Erikoiskyltit- ja opasteet

Erikoisopaste on hyvä ratkaisu, kun tarvitaan yksilöllinen tuote tai opaste. Erikoisopaste voi olla akryylilevy, jossa on  päivänsankarin nimi tai juhlan ohjelma. Erikoisopaste on myös messinkinen muistolaatta valokuvalla, kakkukoriste nimikirjaimilla tai laserilla kaiverretut koivuhalot mökkituliaisiksi.

Erikoiskylteissä on vain mielikuvitus rajana. Materiaalien ja valmistustapojen vaihtoehdot ovat myös monipuoliset.

Kaiverrettu koivuhalko tuliaisena tai lahjana

Erikoiskyltti, lasermerkattu koivuhalko

Lasermerkattu koivuhalko, mökkikuva

 

Laserilla saa hyvin merkattua esimerkiksi puuta. Halkoon saa laserilla kaiverrettua esimerkiksi valokuvan tai tekstin. Puu on materiaalina luonteva lasermerkkaukseen; laser polttaa kuvan tai tekstin hyvin yksityiskohtaisesti ja kevyt hionta antaa kaiverrukselle kauniin pinnan. Koska lasermerkkauksen jälki on uskomattoman tarkkaa, pienetkin yksityiskohdat saadaan tarkasti ja kauniisti esiin puun lämpimässä pinnassa.

Juhlien nimikyltti akryylia

Hääsomiste hääparin etunimet A4 akryylilevyllä

Hääparin etunimet akryylilevyllä

Kevään ja kesän juhliin akryylista valmistetut nimikyltit sopivat erityisen hyvin. Nimikyltin voi sijoittaa juhlapaikalla pöytiin, pihalla kukkaistutusten juurelle tai puun runkoa vasten. Akryylin pinta heijastaa kauniisti ympäröivää luontoa ja saa akryylikilven kimmeltämään. Akryylikilpeen voidaan teipata halutulla fontilla päivänsankarin tai hääparin nimet, Akryykilvestä voidaan valmistaa myös juhlien ohjelmakortit, paikkakortit, kylttejä seisovaan pöytään ja juomabuffettiin jne. Lisäksi kyltti voidaan koristella kauniisti. Akryylikyltin koko A3 on esimerkiksi ulkona riittävän näkyvä ja pienempi A4 soveltuu hyvin kattauksiin. Akryylinen nimikyltti jää myös kauniiksi muistoksi hääparille.

Hääsomiste, kakkukoriste nimikirjaimilla

Hääsomiste hääkakun kakkukoriste hääparin nimikirjaimilla.

Hääkakun kakkukoriste nimikirjaimilla.

Kakkukoriste, johon on kaiverrettu päivänsankarin tai hääparin nimi on varmasti yksilöllinen. Nimikirjaimet voidaan valmistaa eri tekniikoilla akryylista, ruostumattomasta teräksestä tai puusta. Nämä materiaalit ja niiden käsittely on myös myrkytöntä ja turvallista. Myös tässä mielikuvitus rajana; hääparin nimen etukirjaimet, kastejuhlassa kakkukoristeessa vauvan nimet, syntymäpäiväkakussa nimi, runo, mietelause..

Muistolaatta tekstillä ja valokuvalla

Muistokilpi messinkiä, teksti kaiverrettu ja patinoitu, valokuva kiinnitetty, pinta lakattu.

Muistokilpi messinkiä

Messingistä kaiverrettu muistolaatta on aina tyylikäs ja arvokkaan näköinen. Muistolaatta voidaan joko kaivertaa, tai siihen voidaan kiinnittää irtokirjaimet. Pohja tai teksti voidaan myös patinoida. Kilpeen voidaan myös lasermerkata kuva tai kiinnittää valokuva. Muistokilven viimeistelynä on hionta ja lakkaus, mikä suojaa pintaa sään vaikutukselta. Lopputulos on tyylikäs ja hyvin yksilöllinen.

Talonumero mustaa rautaa

Talonumero teräksestä.

Talonumero 30mm raakaraudasta

Paksuakin raakarautaa voidaan leikata vesileikkurilla. Raakarauta on materiaalina upea, koska siinä korroosio saa tulla ja tulee näkyviin. Raakaraudasta valmistetun 30mm  läpiruostuminen menee elinikä ja ajanmyötä talonumeron ilme muuttuu punaisen oranssiksi. Ruosteinen paksu talonumero on upea näky esimerkiksi luonnonkiven kanssa. Raakaraudasta valmistettu talonumero tai numerokyltti mökkitien varressa istuu hienosti ympäristöön, on aito, konstailematon ja yksinkertaisesti hieno.

Erikoisopaste ruostumatonta terästä

Erikoiskilpi rosteria, kuvio wunderbaum, logot lasermerkattu

Wunderbaum voi olla muutakin, kuin tuo jokaisen itseään kunnioittavan autoilijan lisävaruste autoon. Wunderbaum voidaan valmistaa myös ohuesta teräslevystä ja lasermerkata siihen teksti, logo tai kuva. Näin valmistettu wunderbaum ei haalistu tai menetä tehoaan, vaan kestää autosta toiseen. Muodon ei  välttämättä tarvitse olla wunderbaum, mikä tahansa muukin muoto saadaan  leikattua ja lasermerkattua. Tässäkin on vain mielikuvitus rajana.

 Miten voimme auttaa?