Alumiini-irtokirjaimet

Irtokirjaimet alumiinista, käyttökohteet

Alumiininen irtokirjain on hyvä ja kestävä ratkaisu ja siitä saa näyttävän ja yksilöllisen kiinteistön numerokyltin tai nimikyltin. Alumiiniset irtokirjaimet ovat paljon käytettyjä koulujen, päiväkotien ja julkisten rakennusten nimissä sekä talonumeroissa.

Alumiini on ihanteellinen materiaali irtokirjainten valmistukseen. Se on helposti käsiteltävissä sopimaan erityyppisiin ja värisiin rakennuksiin. Alumiinisia irtokirjaimia voidaan polttomaalata mustanruskeaksi, maalata RAL-väreillä tai anodisoida mustaksi. Luonnonväriin anodisoitu alumiini on valmiiksi tyylikäs pinnaltaan ilman minkäänlaista käsittelyä.

Alumiini-irtokirjain, ominaisuudet

Alumiinisten irtokirjainten vahvuudet ovat 2, 3, 4, 5, 6, 8, ja 10 mm. ja korkeus voi olla maksimissaan jopa 1,5m.  Alumiininen numero- tai nimikyltti kiinnitetään seinään läpiruuvein tai piilotapein ja korokeholkein. Korokeholkit nostavat kyltin irti seinäpinnasta ja näin talonumerointi tai nimikyltti saa kauniin varjoefektin. Valaistuksen asentaminen kirjainten taakse antaa vastaavasti hienon valoefektin. Alumiinikirjaimet voidaan  kiinnittää myös kiskoon tai alumiinipohjaan. Sisätiloissa on mahdollista kiinnittää 2-3mm. alumiinikyltit liimalla tai 2-puoleisella teippillä. Alumiinisten ulko-opasteiden kiinnitykseen soveltuu parhaiten läpiruuvit ja piilotapit. Alumiini on myös kevyt, mutta kestävä materiaali irtokirjaimiksi.

Tarvittaessa asennamme alumiini-irtokirjaimet.

Irtokirjainten kiinnitys seinään
Alumiiniset ja maalatut irtokirjaimet kiinteistön nimikylttinä
Alumiiniset ja maalatut irtokirjaimet kiinteistön nimikylttinä. Kiinnitys piilotapit ja korokeholkit.
Miten voimme auttaa?