Kiinteistön nimikyltti alumiini-irtokirjaimista

Äänekosken ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä, nimikyltti irtokirjaimina. Materiaali maalattua, sekä luonnonväriin anodisoitua alumiinia.

Kiinteistön nimikyltti alumiini-irtokirjaimista

Irtokirjaimet alumiinista ovat hyvä ja kestävä ratkaisu kiinteistön nimikyltiksi. Lisäksi niillä saa toteutettua näyttäviä ja myös yksilöllisiä ratkaisuja.

Alumiini onkin ihanteellinen materiaali irtokirjainten valmistukseen. Se on helposti käsiteltävissä sopimaan erityyppisiin ja värisiin rakennuksiin. Alumiinisia irtokirjaimia voidaan polttomaalata mustanruskeaksi, maalata RAL-väreillä eri sävyihin tai anodisoida mustaksi. Luonnonväriin anodisoitu alumiini on valmiiksi tyylikäs pinnaltaan ilman minkäänlaista käsittelyä. Alumiini on myös kevyt, mutta kestävä materiaali irtokirjaimiksi.

Kuvissa alumiinista on toteutettu Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston, Äänekosken ammatillisen koulutuskiinteistön nimikyltti. Kiinteistön nimi lyhyesti Poke työelämäpalvelut.

Teksti POKE on maalattu punaiseksi ja TYÖELÄMÄPALVELUT on luonnonväriin anodisoitua alumiinia. Alumiinin vahvuus 5mm, Kiinnitys seinään piilotapeilla korokeholkein.

Äänekosken ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä, nimikyltti irtokirjaimina. Materiaali maalattua, sekä luonnonväriin anodisoitua alumiinia.

Alumiini-irtokirjainten vahvuudet ovat 2-10 mm. ja korkeus muutamasta sentistä jopa 3m.  Alumiininen numero- tai nimikyltti kiinnitetään seinään läpiruuvein tai piilotapein ja korokeholkein. Korokeholkit nostavat kyltin irti seinäpinnasta ja kosteus ei silloin jää seinän ja kirjainten väliin, vaan pääsee valumaan pois.  Alumiiniset irtokirjaimet voidaan  kiinnittää myös kiskoon tai alumiinipohjaan. Alumiinikisko voidaan maalata seinän väriseksi, jolloin se visuaalisesti ”uppoaa” seinäpintaan.

Ota yhteyttä ja kerro miten voimme auttaa kiinteistön nimikyltin toteuttamisessa!Miten voimme auttaa?