Talonumero ja talon nimikyltit. Yksilöllisesti taloosi tehty

Talonumeroon on yhdistetty kadunnimi, materiaali harmaaksi maalattu alumiini-irtokirjaimet.

Talonumero ja talon nimikyltit. Yksilöllisesti taloosi tehty

TALONUMERO, NIMIKYLTTI OVEEN JA JULKISIVUUN

Talonumero yhdistettynä talonnimeen tai kadunnimeen on yksilöllinen ja tyylikäs ratkaisu.

Valmistamme talonumerot ja nimikyltit yksilöllisesti asiakkaan toiveiden pohjalta. Saat näin talosi ilmeeseen ja tyyliin täydellisesti sopivat numeron ja nimikyltit. Valmistamme myös yksittäisiä talonumeroita, sekä yksilöllisiä nimikylttejä oveen.

Talon numero ja nimikyltti alumiini-irtokirjaimista.

Valmistamamme talonumero kadunnimellä. Materiaali luonnonväriin anodisoitu alumiini. Kohde Kouvolan Asuntomessut, Sievi-talo, Talo Unto.

YKSILÖLLINEN TALONUMERO, SUUNNITTELU

Voit suunnitella talosi tyyliin ja väriin sopivan numeroinnin ja nimikyltin. Valmistamme tuotteet suunnitelmasi pohjalta. Suunnittelu on helppoa esimerkiksi testaamalla PowerPointin fonttivaihtoehdoilla. PowerPointissa voit asetella numeron ja tekstin peräkkäin, allekkain, numeron nimeä suuremmalla, lisätä tekstiin (nimeen) alleviivauksen jne.

Autamme myös mielellämme numerokylttien suunnittelussa, kerromme lisää materiaalivaihtoehdoista, viimeistelystä ja kiinnitystavoista sekä teemme hintatarjouksen.

TALONUMERO JA NIMIKYLTTI OVEEN, TUOTEOMINAISUUDET

Valmistamme talonumeroita ja nimikylttejä alumiinista, messingistä ja ruostumattomasta teräksestä (RST). Materiaalivalinnan lisäksi valittu tekstityyppi sekä viimeistely vaikuttaa kylttien ilmeeseen.

Alumiini-irtokirjaimilla valmistetaan talonumeroita luonnonväriin anodisoituna, mutta alumiinia voidaan myös maalata haluttuun sävyyn. Messinki viimeistellään lakkauksella, mutta se voidaan myös patinoida tummemmaksi. Ruostumaton teräs, eli RST on aina tyylikäs vaihtoehto talonumerointiin ja nimikylteiksi.

Talonumero tummaksi maalattua alumiinia, kiinnitys seinään piilotapeilla, joissa korokeholkit.

Talonumero kadunnimellä. Materiaali alumiini, viimeistelynä maalaus grafiitin harmaaksi. Kohde Kouvolan Asuntomessut, Design-talo, talo Airon Neito.

Valmistamme numerot ja nimikyltit kaiverrettuina, aukileikattuna tai irtokirjaimina. Yleisimmin käytetyt numerokorkeudet on 200-500 mm. Tyypillinen materiaalivahvuus on 2-5 mm. Talonumerot ja talon nimikyltit kiinnitetään seinään joko piilokiinnitystapein tai läpiruuvein. Korokeholkit nostavat numeroinnin ja tekstin irti pinnasta, mikä antaa syvyyttä ja luo myös hienon varjoefektin. Vastaavasti sijoittamalla numeroinnin taakse tai yläpuolelle valaistuksen, saat hienon valoefektin

Talon numero ja nimikyltti ruostumatonta terästä.

Talon numero- ja nimikyltti hiottuna.

 

Talon nimikyltti ruostumatonta terästä, kiinnitys seinään piilotapeilla korokeholkein.

Talon nimikyltti ruostumattomasta teräksestä. Kiinnitys seinään piilotapeilla korokeholkein.

 

Nimikyltti ulko-oven viereen alumiini-irtokirjaimista. Kiinnitys piiloruuvit koroketapein.

Oven nimikyltti alumiini-irtokirjaimista. Kiinnitys seinään piilokiinnitystapeilla korokeholkein. Kohde Kouvolan Asuntomessut, Design-talo, talo Airon Neito.

 

Numeroiden ja nimikylttien asennus on helppoa, saat kylttien mukana asennussabloonan, sekä kiinnitystarvikkeet. Tarvittaessa hoidamme myös asennuksen.

talon nimikyltin asennuksessa käytetään sitä varten tehtyä asennussabloonaa.

Talon nimikyltin ja talonumeron asennus tehdään aina tuotteen mukana tulevan asennussabloonan avulla. Kohde Kouvolan Asuntomessut, Sievi-talo, Talo Unto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toimitusaika on noin 2 viikkoa. Talonumerot ja nimikyltit valmistetaan Lahdessa.

Soita tai jätä yhteydenottopyyntö. Tehdään suunnitelmista totta!

Yhteydenotto

 

 

 

 

 

 Miten voimme auttaa?