Erikoistyöt

Erikoistyö – toiveena hahmo, symboli, opaste, logo, leike tai leimasin?

Saat meiltä monipuolisesti erikoistyöt yksilöllisiin ja vaativiinkin kohteisiin. Toteutamme työt toiveen mukaisesti ja olemme innokkaita kokeilemaan uutta.

Polttoleima on kaiverrettu laserilla messinkiaihioon.

Erikoistöiden materiaalivaihtoehtoina messinki, alumiini, kupari, ruostumaton teräs, akryyli, puu ja betoni. Myös muut materiaalit ja eri materiaalien yhdistäminen mahdollista. Valmistuksessa käytämme laserleikkuria ja erityyppisiä kaiverruskoneita. Myös massiivisten materiaalien, kuten asfaltin ja betonin kaiverrus vesileikkurilla.

Katso kuinka 30 mm mustasta raudasta valmistuu vesileikkurilla talon numerokyltti. Saa ruostua!

opasteet

Saat meiltä monipuolisesti erikoisopasteita. Opasteen materiaali, ilme ja koko toiveesi mukaisesti. Materiaalivaihtoehtoina mm. messinki, alumiini, kupari, ruostumaton teräs, akryyli, muovi, puu ja betoni. Myös eri materiaalien yhdistäminen mahdollista. Valmistuksessa käytämme laserleikkuria ja erityyppisiä kaiverruskoneita. Opaste voidaan valmistaa kaivertamalla tai irtokirjaimin eri materiaaleista. Myös tarratekstit.

Koneen ja laitteen osat

Valmistamme tilauksesta erityyppisiä koneiden ja laitteiden osia. Valmistusmateriaaleina kohteesta riippuen esim. alumiini, ruostumaton teräs ja akryyli. Valmistuksessa käytämme laserleikkuria ja erityyppisiä kaiverruskoneita. Merkkaamme myös asiakkaan tuotteisiin tarvittavat merkinnät.  Katso mitta-asteikon lasermerkintä vaativaan pyöreään muotoon.

Kuinka voimme auttaa? Ota yhteyttä!

Tekstit ja kuvat on lasermerkattu RST-kilpiin.
Opastetekstit ja kuvat on lasermerkattu RST-kilpiin.
Miten voimme auttaa?