Erikoistyöt

Erikoistyöt. toiveena hahmo, symboli, logo, merkki tai leimasin?

Saat meiltä monipuolisesti erikoistyöt yksilöllisiin ja vaativiinkin kohteisiin. Toteutamme työt toiveen mukaisesti ja olemme innokkaita valmistamaan vaativiakin tuotteita ja kokeilemaan uutta.

Materiaalivaihtoehtoina mm. messinki, alumiini, kupari, ruostumaton teräs, akryyli, puu ja betoni.  Myös eri materiaalien yhdistäminen mahdollista. Valmistuksessa käytämme laserleikkuria ja erityyppisiä kaiverruskoneita. Myös massiivisten materiaalien, kuten asfaltin ja betonin kaiverrus vesileikkurilla.

Vedellä leikattu kuution sivukuviot ja osa niistä värjätty laserilla.

erikoisopasteet

Saat meiltä erityyppiset erikoisopasteet. Opasteen materiaali, ilme ja koko toiveesi mukaan. Materiaalivaihtoehtoina mm. messinki, alumiini, kupari, ruostumaton teräs, akryyli, muovi, puu ja betoni. Myös eri materiaalien yhdistäminen mahdollista. Valmistuksessa käytämme laserleikkuria ja erityyppisiä kaiverruskoneita. Opaste voidaan valmistaa kaivertamalla tai irtokirjaimin eri materiaaleista. Myös tarratekstein.

Talonumero leikattu raudasta. Saa ruostua ajan myötä

Koneiden ja laitteiden osat

Valmistamme tilauksesta erityyppisiä koneiden ja laitteiden osia. Valmistusmateriaaleina kohteesta riippuen esim. alumiini, ruostumaton teräs ja akryyli. Valmistuksessa käytämme laserleikkuria ja erityyppisiä kaiverruskoneita.

Moottoripyörän jarrulevy.

Kuinka voimme auttaa? Ota yhteyttä!

Polttoleima on kaiverrettu laserilla messinkiaihioon.
Polttoleima on kaiverrettu laserilla messinkiaihioon. Vaakunan koko on vain 30*30mm, joten männyn kaiverrus on hyvin yksityiskohtanen. Puun latvassa näkyvä tumma kolo on esimerkiksi vain 0,7mm
Miten voimme auttaa?