Erikoistyöt

Erikoistyöt; hahmo, symboli, logo, merkki, leimasin jne.

Erikoistyöt yksilöllisiin ja vaativiinkin kohteisiin. Toteutamme erikoistyöt asiakkaan toiveen ja tarpeen mukaisesti.

Materiaalivaihtoehtoina erikoistuotteissa mm. messinki, alumiini, kupari, ruostumaton teräs, akryyli, puu ja betoni.  Myös eri materiaalien yhdistäminen mahdollista. Valmistuksessa käytämme laserleikkuria ja erityyppisiä kaiverruskoneita. Myös massiivisten materiaalien, kuten asfaltin ja betonin kaiverrus vesileikkurilla.

erikoisopasteet

Valmistamme erityyppiset erikoisopasteet. Opasteen materiaali, ilme ja koko tuotekohtaisesti. Materiaalivaihtoehtoina mm. messinki, alumiini, kupari, ruostumaton teräs, akryyli, muovi, puu ja betoni. Myös eri materiaalien yhdistäminen mahdollista. Valmistuksessa käytämme laserleikkuria ja erityyppisiä kaiverruskoneita. Opaste voidaan valmistaa kaivertamalla tai irtokirjaimin eri materiaaleista. Myös tarratekstein.

Olemme innokkaita valmistamaan vaativiakin tuotteita ja kokeilemaan uutta.

Koneiden ja laitteiden osat

Valmistamme tilauksesta erityyppisiä koneiden ja laitteiden osia. Valmistusmateriaaleina kohteesta riippuen esim. alumiini, ruostumaton teräs ja akryyli. Valmistuksessa käytämme laserleikkuria ja erityyppisiä kaiverruskoneita.

Kuinka voimme auttaa? Ota yhteyttä!

Polttoleima on kaiverrettu laserilla messinkiaihioon.
Polttoleima on kaiverrettu laserilla messinkiaihioon. Vaakunan koko on vain 30*30mm, joten männyn kaiverrus on hyvin yksityiskohtanen. Puun latvassa näkyvä tumma kolo on esimerkiksi vain 0,7mm
Miten voimme auttaa?