Erikoistyöt

Erikoistyöt – toiveena hahmo, symboli, opaste, logo, leike tai leimasin?

Saat meiltä monipuolisesti erikoistyöt yksilöllisiin ja vaativiinkin kohteisiin. Toteutamme työt toiveen mukaisesti ja olemme innokkaita kokeilemaan uutta.

Erikoistöiden materiaalivaihtoehtoina messinki, alumiini, kupari, ruostumaton teräs, akryyli, puu ja betoni. Myös muut materiaalit ja eri materiaalien yhdistäminen mahdollista. Valmistuksessa käytämme laserleikkuria ja erityyppisiä kaiverruskoneita. Myös massiivisten materiaalien, kuten asfaltin ja betonin kaiverrus vesileikkurilla.

Polttoleima on kaiverrettu laserilla messinkiaihioon.

erikoisopasteet

Saat meiltä monipuolisesti erikoisopasteita. Opasteen materiaali, ilme ja koko toiveesi mukaisesti. Materiaalivaihtoehtoina mm. messinki, alumiini, kupari, ruostumaton teräs, akryyli, muovi, puu ja betoni. Myös eri materiaalien yhdistäminen mahdollista. Valmistuksessa käytämme laserleikkuria ja erityyppisiä kaiverruskoneita. Opaste voidaan valmistaa kaivertamalla tai irtokirjaimin eri materiaaleista. Myös tarratekstein.

Koneiden ja laitteiden osat

Valmistamme tilauksesta erityyppisiä koneiden ja laitteiden osia. Valmistusmateriaaleina kohteesta riippuen esim. alumiini, ruostumaton teräs ja akryyli. Valmistuksessa käytämme laserleikkuria ja erityyppisiä kaiverruskoneita.

Kuinka voimme auttaa? Ota yhteyttä!

Tekstit ja kuvat on lasermerkattu RST-kilpiin.
Opastetekstit ja kuvat on lasermerkattu RST-kilpiin.
Miten voimme auttaa?