Irtokirjaimet alumiinia

Irtokirjainkyltti maalattua alumiinia, kiinnitys piilotapeilla

Irtokirjaimet alumiinia

Kokosimme hyödyksesi yhteenvedon alumiini-irtokirjainten monipuolisuudesta.

Alumiini-irtokirjaimet ovat hyvä ja kestävä ratkaisu nimikyltiksi tai opasteeksi. Alumiini-irtokirjaimet ovatkin paljon käytettyjä koulujen, päiväkotien ja muiden julkisten rakennusten nimissä sekä numeroissa. Alumiinista saa toteutettua tyylikkäästi myös yrityksen logon ja opasteet.

ALUMIINI-irtokirjaimet

Alumiini on ihanteellinen materiaali irtokirjainten valmistukseen. Se on helposti käsiteltävissä sopimaan erityyppisiin ja värisiin tiloihin ja rakennuksiin. Alumiinista valmistettuja irtokirjaimia voidaan polttomaalata mustanruskeaksi, maalata RAL-väreillä ja anodisoida mustaksi. Luonnonväriin anodisoitu alumiini on valmiiksi tyylikäs pinnaltaan ilman minkäänlaista käsittelyä.

Alumiini-irtokirjainten vahvuudet ovat 2, 3, 4, 5, 6, 8, ja 10 mm. ja korkeudet voidaan toteuttaa muutamasta sentistä jopa 3m.  Alumiini-irtokirjaimet kiinnitetään seinään läpiruuvein tai piilotapein ja korokeholkein. Korokeholkit nostavat kyltin irti seinäpinnasta ja näin esimerkiksi led-valojen asentaminen kirjainten taakse on mahdollista. Sisätiloissa on mahdollista kiinnittää 2-3mm. vahvat alumiinikyltit myös liimalla tai 2-puoleisella teippillä.

Irtokirjaimille valmistetaan aina myös asennussapluuna, mikä tekee asennuksesta helppoa. Tarvittaessa hoidamme myös asennuksen.

Kuinka voimme auttaa? Ota yhteyttä!Miten voimme auttaa?