Irtokirjaimet

Irtokirjaimet; nimikyltti, numero, opastekyltti tai logo eri materiaaleista

Saat meiltä irtokirjaimet eri käyttökohteisiin. Irtokirjaimilla esimerkiksi tyylikäs nimikyltti, numero, opaste tai logo.

Valmistamme irtokirjaimet monipuolisesti eri materiaaleista ja eri viimeistelyllä riippuen käyttökohteesta ja tarpeesta. Käytettävissä on kaikki tekstityypit eli fontit, sekä kirjainkorkeudet. Irtokirjaimet valmistetaan laadukkaista materiaaleista ammattitaidolla. Irtokirjainten mukana aina myös asennussapluuna. Tarvittaessa hoidamme myös asennuksen.

Tutustu eri materiaalivaihtoehtoihin.

Nimikyltti alumiinisista irtokirjaimista. Kiinnitys piilotapein ja korokeholkein.

Irtokirjaimet alumiinia

Alumiini on materiaalina ihanteellinen irtokirjainten valmistukseen. Alumiini-irtokirjaimia käytetään paljon yritysten ja julkisten rakennusten nimikylteissä ja numeroinnissa.

Katso alumiini-irtokirjaimet
Maalattu alumiininen ulko-opaste messinki-irtokirjaimin. Led-valot sadelipassa.

Irtokirjaimet messinkiä

Messinki-irtokirjaimet viimeistelevät rakennuksen. Messinki-irtokirjaimia käytetään mm. kiinteistöjen nimikylteissä, numeroinnissa sekä opasteina.

Katso messinki-irtokirjaimet
Kiinteistön nimikilpi irtokirjaimilla. Kilpi ja irtokirjaimet ruostumatonta terästä.

Irtokirjaimet RST, eli ruostumaton teräs

Haponkestävästä teräksestä (RST) valmistetuilla irtokirjaimilla saa jämäkkyyttä ja dynaamisuutta yrityksen tai kiinteistön ulkonäköön. RST on oivallinen vaihtoehto opasteeksi ja nimikyltiksi.

Katso RST-irtokirjaimet
Akryylinen irtokirjainkyltti

Irtokirjaimet akryylia

Akryyli-irtokirjaimista saa keveitä ja näyttäviä tuotekilpiä kiinnittämällä kirjaimet esimerkiksi akryyli- tai alumiinilevylle.

Katso akryyli-irtokirjaimet
Miten voimme auttaa?