Irtokirjaimet

Irtokirjaimet ja logot

Saat meiltä irtokirjaimet ja logot eri käyttökohteisiin. Irtokirjaimilla tyylikäs ja yksilöllisen nimikyltti, logo tai opaste.

Valmistamme irtokirjaimet toiveen mukaisesti. Irtokirjainten valmistuksessa on käytettävissä eri materiaaleja ja viimeistelytapoja riippuen käyttökohteesta ja toiveesta. Käytettävissä on myös kaikki tekstityypit ja kirjainkorkeudet. Irtokirjaimet ja logot valmistetaan laadukkaista materiaaleista ammattitaidolla. Irtokirjainten mukana saat aina myös asennussapluunan. Tarvittaessa teemme myös asennuksen.

Irtokirjaimet eri materiaaleista.

Tutustu materiaalivaihtoehtoihin!

Alumiinista leikattu ja maalattu talon osoitenumero. Kiinnitys piilotapein ja korokeholkein.

Irtokirjaimet alumiinia

Alumiini on materiaalina ihanteellinen irtokirjainten valmistukseen. Alumiini-irtokirjaimia käytetään paljon koulujen, päiväkotien ja julkisten rakennusten nimikylteissä, sekä talojen numeroinnissa.

Katso alumiini-irtokirjaimet
Messinkiset tummaksi patinoidut irtokirjaimet ja logo sekä kaiverrettu ja patinoitu teksti.

Irtokirjaimet messinkiä

Messinki-irtokirjain viimeistelee rakennuksen. Messinki-irtokirjaimia ja -logoja käytetään mm. rakennusten ja yritysten nimikylteissä, hotelleissa, risteilyaluksilla, sekä talonnumeroina.

Katso messinki-irtokirjaimet
Kiinteistön nimikyltti Irtokirjaimista. Materiaali alumiinia. Kiinnitys piilotapein ja korokeholkein.

Irtokirjaimet RST, eli ruostumatonta terästä

Rosteri-irtokirjaimilla saa jämäkkyyttä ja dynaamisuutta yrityksen tai kiinteistön ulkonäköön. Rosteri on oivallinen vaihtoehto irtokirjainopasteeksi ja nimikyltiksi.

Katso RST-irtokirjaimet
Akryylinen irtokirjainkyltti

Irtokirjaimet akryylia

Akryyli-irtokirjaimista saa keveitä ja näyttäviä tuotekilpiä kiinnittämällä kirjaimet esimerkiksi akryyli- tai alumiinilevylle.

Katso akryyli-irtokirjaimet
Miten voimme auttaa?