Irtokirjaimet akryylia

Nimikyltti, opastekyltti tai numero akryyli-irtokirjaimilla

Akryyli-irtokirjaimet soveltuvat sisäkäyttöön. Akryylista saa mm. keveitä ja näyttäviä opasteita, nimikylttejä ja tuotekylttejä. Kirkkaan akryylinumeron tai tekstin taakse voi myös lisätä esimerkiksi mustan tai valkoisen akryylin, jolloin kirjaimet saavat lisää syvyyttä. Kirkkaan akryylin voi myös teipata haluttuun väriin ja sen jälkeen leikata laserleikkurilla tarvittavaan muotoon tai fonttiin. Akryyli-irtokirjaimet voidaan myös kiinnitää akryyli- tai alumiinilevyyn. Levy voidaan esimerkiksi kiinnittää seinään, asentaa vaijereiden varassa kattoon, tai vaikka taivuttaa se L-malliin pöydälle.

Akryyli-irtokirjaimia on saatavissa 8 – 600 mm. Yleisimmät materiaalivahvuudet ovat 3, 5, 8 ja 10 mm. Käytettävissä on myös kaikki tekstityypit (fontit).

logo akryylia

Yhdistelemällä erivärisiä akryyleja tai yhdistämällä akryyli toiseen materiaaliin saadaan hienoja kohologoja. Kirkkaan akryylin voi teipata haluttuun väriin ja sen jälkeen leikata laserleikkurilla tarvittavaan muotoon tai fonttiin. Logo kiinnitetään sen jälkeen esimerkiksi valkoiseen tai mustaan alumiinilevyyn. Koholaogo on myös näyttävä sellaisenaan seinäpinnassa. Logon taakse voidaan kiinnittää myös led-valaistus. Kirkasta tai värillistä akryyliä voidaan käyttää myös opasteen pohjana.

Tarvittaessa asennamme akryyli-irtokirjaimet, opasteet ja logot.

Akryylinen nimikyltti
Akryylikyltti, yrityslogo. Pohja sininen akryyli, irtokirjain leikattu laserilla
Miten voimme auttaa?