Irtokirjaimet alumiinia

Nimikyltti, opastekyltti, numero tai logo alumiini-irtokirjaimilla

Alumiini-irtokirjaimet ovat hyvä ja kestävä ratkaisu nimikyltiksi, logoksi, opasteeksi ja numerointiin. Alumiini-irtokirjainten toteutusvaihtoehdot ovat hyvin monipuoliset. Käytettävissä on myös kaikki tekstityypit (fontit), sekä kirjainkorkeudet. Alumiini-irtokirjaimilla saa tyylikkään ja yksilöllisen ratkaisun ja ne ovatkin paljon käytettyjä koulujen, päiväkotien ja muiden julkisten rakennusten nimissä ja numeroinneissa.

 

alumiini-irtokirjainten toteutusvaihtoehdot

Alumiini on ihanteellinen materiaali irtokirjainten valmistukseen. Se on helposti käsiteltävissä sopimaan erityyppisiin ja värisiin rakennuksiin. Alumiinista valmistettuja irtokirjaimia voidaan polttomaalata mustanruskeaksi, maalata RAL-väreillä ja anodisoida mustaksi. Luonnonväriin anodisoitu alumiini on valmiiksi tyylikäs pinnaltaan ilman minkäänlaista käsittelyä.

Alumiini on myös kevyt, mutta hyvin kestävä materiaali irtokirjaimiksi.

Alumiini-irtokirjainten vahvuudet ovat 2, 3, 4, 5, 6, 8, ja 10 mm. Korkeudet voidaan toteuttaa muutamasta sentistä jopa 3m.  Alumiininen numero- tai nimikyltti kiinnitetään seinään läpiruuveilla tai piilotapeilla  korokeholkein. Korokeholkit nostavat kyltin irti seinäpinnasta ja näin irtokirjaimet saavat kauniin varjoefektin. Valaistuksen asentaminen kirjainten taakse antaa vastaavasti hienon valoefektin. Korokeholkkien ansiosta kosteus ei jää irtokirjaimen ja seinäpinnan väliin, vaan pääsee valumaan pois.

Alumiini-irtokirjaimet voidaan kiinnittää myös kiskoon tai alumiinipohjaan. Kisko voidaan maalata seinän väriseksi, jolloin se visuaalisesti uppoaa seinäpintaan. Esimerkkinä Äänekosken paloaseman nimikyltti.  Katso myös kuvat paloasemasta Arkkitehtipalvelu.fi sivuilta täältä.

Sisätiloissa on mahdollista kiinnittää 2-3mm. alumiinikyltit liimalla tai 2-puoleisella teippillä.

Irtokirjaimille valmistetaan asennussapluuna, mutta tarvittaessa teemme myös asennuksen.

Kuinka voimme auttaa? Ota yhteyttä!

Irtokirjainten kiinnitys seinään
Irtokirjaimet siniseksi maalattua alumiinia, pohja valkoinen alumiinilevy.
Irtokirjaimet siniseksi maalattua alumiinia, pohja valkoinen alumiinilevy.
Miten voimme auttaa?