Irtokirjaimet alumiinia

metallikirjaimet, käyttökohteet

Metallikirjaimet ovat hyvä ja kestävä ratkaisu nimi- ja opastekylteiksi. Alumiinisilla metallikirjaimilla saa toteutettua näyttäviä ja yksilöllisiä nimikyltti- ja numerointiratkaisuja. Alumiini-irtokirjaimet ovatkin paljon käytettyjä koulujen, päiväkotien ja muiden julkisten rakennusten nimissä sekä talonumeroissa.

irtokirjaimet alumiinia

Alumiini on ihanteellinen materiaali irtokirjainten valmistukseen. Se on helposti käsiteltävissä sopimaan erityyppisiin ja värisiin rakennuksiin. Alumiinisia irtokirjaimia voidaan polttomaalata mustanruskeaksi, maalata RAL-väreillä ja anodisoida mustaksi. Luonnonväriin anodisoitu alumiini on valmiiksi tyylikäs pinnaltaan ilman minkäänlaista käsittelyä. Alumiini on myös kevyt, mutta hyvin kestävä materiaali irtokirjaimiksi.

Alumiini-irtokirjainten vahvuudet ovat 2, 3, 4, 5, 6, 8, ja 10 mm. Korkeudet voidaan toteuttaa muutamasta sentistä jopa 3m.  Alumiininen numero- tai nimikyltti kiinnitetään seinään läpiruuvein tai piilotapein ja korokeholkein. Korokeholkit nostavat kyltin irti seinäpinnasta ja näin talonumerointi tai nimikyltti saa kauniin varjoefektin. Valaistuksen asentaminen kirjainten taakse antaa vastaavasti hienon valoefektin. Korokeholkkien ansiosta kosteus ei jää irtokirjaimen ja seinäpinnan väliin, vaan pääsee valumaan pois.

Alumiiniset irtokirjaimet voidaan kiinnittää myös kiskoon tai alumiinipohjaan. Kisko voidaan maalata seinän väriseksi, jolloin se visuaalisesti ”uppoaa” seinäpintaan. Sisätiloissa on mahdollista kiinnittää 2-3mm. alumiinikyltit liimalla tai 2-puoleisella teippillä.

Tarvittaessa asennamme irtokirjaimet.

Irtokirjainten kiinnitys seinään
Rakennuksen nimikyltti alumiini-irtokirjaimilla. Kirjaimet patinoitu.
Rakennuksen nimikyltti alumiini-irtokirjaimilla.
Miten voimme auttaa?