Irtokirjaimet alumiinia

Irtokirjaimet metallia, käyttökohteet

Metalliset irtokirjaimet ovat hyvä ja kestävä ratkaisu nimi- ja opastekylteiksi ja niillä saa toteutettua näyttäviä ja yksilöllisiä ratkaisuja. Alumiini-irtokirjaimet ovatkin paljon käytettyjä koulujen, päiväkotien ja muiden julkisten rakennusten nimissä sekä talonumeroissa.

Irtokirjaimet alumiinia

Alumiini on ihanteellinen materiaali irtokirjainten valmistukseen. Se on helposti käsiteltävissä sopimaan erityyppisiin ja värisiin rakennuksiin. Alumiinisia irtokirjaimia voidaan polttomaalata mustanruskeaksi, maalata RAL-väreillä tai anodisoida mustaksi. Luonnonväriin anodisoitu alumiini on valmiiksi tyylikäs pinnaltaan ilman minkäänlaista käsittelyä. Alumiini on myös kevyt, mutta kestävä materiaali irtokirjaimiksi.

Alumiini-irtokirjainten vahvuudet ovat 2, 3, 4, 5, 6, 8, ja 10 mm. ja korkeus muutamasta sentistä jopa 3m.  Alumiininen numero- tai nimikyltti kiinnitetään seinään läpiruuvein tai piilotapein ja korokeholkein. Korokeholkit nostavat kyltin irti seinäpinnasta ja näin talonumerointi tai nimikyltti saa kauniin varjoefektin. Valaistuksen asentaminen kirjainten taakse antaa vastaavasti hienon valoefektin. Alumiiniset irtokirjaimet voidaan  kiinnittää myös kiskoon tai alumiinipohjaan. Alumiinikisko voidaan maalata seinän väriseksi, jolloin se visuaalisesti ”uppoaa” seinäpintaan. Sisätiloissa on mahdollista kiinnittää 2-3mm. alumiinikyltit liimalla tai 2-puoleisella teippillä.

Tarvittaessa asennamme irtokirjaimet.

Irtokirjainten kiinnitys seinään
Alumiiniset ja maalatut irtokirjaimet kiinteistön nimikylttinä
Alumiiniset ja maalatut irtokirjaimet kiinteistön nimikylttinä. Kiinnitys piilotapit ja korokeholkit.
Miten voimme auttaa?