Irtokirjaimet alumiinia

alumiini-irtokirjaimet

Alumiini-irtokirjaimet ovat hyvä ja kestävä ratkaisu nimikyltiksi, logoksi, opasteeksi ja numerointiin. Alumiini-irtokirjaimet ovat hyvin monipuolisest ja samalla tyylikkäät ja ne ovatkin paljon käytettyjä koulujen, päiväkotien ja muiden julkisten rakennusten nimissä ja numeroinneissa.

 

alumiini-irtokirjainten toteutusvaihtoehdot

Alumiini on ihanteellinen materiaali irtokirjainten valmistukseen. Se on helposti käsiteltävissä sopimaan erityyppisiin ja värisiin rakennuksiin. Alumiinista valmistettuja irtokirjaimia voidaan polttomaalata mustanruskeaksi, maalata RAL-väreillä ja anodisoida mustaksi. Luonnonväriin anodisoitu alumiini on valmiiksi tyylikäs pinnaltaan ilman minkäänlaista käsittelyä.

Alumiini on myös kevyt, mutta hyvin kestävä materiaali irtokirjaimiksi.

Alumiini-irtokirjainten vahvuudet ovat 2, 3, 4, 5, 6, 8, ja 10 mm. Korkeudet voidaan toteuttaa muutamasta sentistä jopa 3m.  Alumiininen numero- tai nimikyltti kiinnitetään seinään läpiruuveilla tai piilotapeilla  korokeholkein. Korokeholkit nostavat kyltin irti seinäpinnasta ja näin irtokirjaimet saavat kauniin varjoefektin. Valaistuksen asentaminen kirjainten taakse antaa vastaavasti hienon valoefektin. Korokeholkkien ansiosta kosteus ei jää irtokirjaimen ja seinäpinnan väliin, vaan pääsee valumaan pois.

Alumiini-irtokirjaimet voidaan kiinnittää myös kiskoon tai alumiinipohjaan. Kisko voidaan maalata seinän väriseksi, jolloin se visuaalisesti ”uppoaa” seinäpintaan. Sisätiloissa on mahdollista kiinnittää 2-3mm. alumiinikyltit liimalla tai 2-puoleisella teippillä.

Irtokirjaimille valmistetaan aina myös asennussapluuna, mutta tarvittaessa teemme myös asennuksen.

Kuinka voimme auttaa?

Irtokirjainten kiinnitys seinään
Irtokirjaimet luonnonväriin anodisoitua alumiinia. Kerros-opasteen pohja mustaa alumiinilevyä.
Hotellin kerros-opaste alumiini-irtokirjaimin. Kirjaimet kiinnitetty mustaan alumiinilevyyn.
Miten voimme auttaa?