Irtokirjaimet alumiinia

Irtokirjaimet metallia, käyttökohteet

Metalliset irtokirjaimet ovat hyvä ja kestävä ratkaisu ja niistä saa myös näyttävän ja yksilöllisen kiinteistön numero- ja nimikyltin.  Alumiini-irtokirjaimet ovat paljon käytettyjä koulujen, päiväkotien ja julkisten rakennusten nimissä sekä talonumeroissa.

Irtokirjaimet alumiinia

Alumiini on ihanteellinen materiaali irtokirjainten valmistukseen. Se on helposti käsiteltävissä sopimaan erityyppisiin ja värisiin rakennuksiin. Alumiinisia irtokirjaimia voidaan polttomaalata mustanruskeaksi, maalata RAL-väreillä tai anodisoida mustaksi. Luonnonväriin anodisoitu alumiini on valmiiksi tyylikäs pinnaltaan ilman minkäänlaista käsittelyä. i

Irtokirjainten vahvuudet ovat 2, 3, 4, 5, 6, 8, ja 10 mm. ja korkeus voi olla jopa 3m.  Alumiininen numero- tai nimikyltti kiinnitetään seinään läpiruuvein tai piilotapein ja korokeholkein. Korokeholkit nostavat kyltin irti seinäpinnasta ja näin talonumerointi tai nimikyltti saa kauniin varjoefektin. Valaistuksen asentaminen kirjainten taakse antaa vastaavasti hienon valoefektin. Alumiiniset irtokirjaimet voidaan  kiinnittää myös kiskoon tai alumiinipohjaan. Sisätiloissa on mahdollista kiinnittää 2-3mm. alumiinikyltit liimalla tai 2-puoleisella teippillä. Alumiinisten ulko-opasteiden kiinnitykseen soveltuu parhaiten läpiruuvit ja piilotapit. Alumiini on myös kevyt, mutta kestävä materiaali irtokirjaimiksi.

Tarvittaessa asennamme irtokirjaimet.

Irtokirjainten kiinnitys seinään
Alumiiniset ja maalatut irtokirjaimet kiinteistön nimikylttinä
Alumiiniset ja maalatut irtokirjaimet kiinteistön nimikylttinä. Kiinnitys piilotapit ja korokeholkit.
Miten voimme auttaa?