Irtokirjaimet messinkiä

messinki-irtokirjaimet

Messinkiset irtokirjaimet ja messinkinumerot antavat rakennukselle viimeistellyn ilmeen. Messinkiset irtokirjaimet sopivat sekä uusiin, että vanhoihin rakennuksiin koska irtokirjainten ilmeeseen vaikuttaa aina valittu tekstityyppi ja viimeistelytapa. Messinki-irtokirjaimet yhdistettynä puupintaan luo myös arvokkaan tilan ja tunnelman.

Messinki-irtokirjaimia ja messinkinumeroita käytetään paljon mm. nimikylteissä, opasteissa, logoissa, kiinteistöjen julkisivuissa, sekä hotelliopasteissa.

 

messinki-irtokirjainten toteutusvaihtoehdot

Messinki-irtokirjainten vahvuudet ovat 2, 3, 4, 5, 6, 8 ja 10mm. Kiinnitystapana 2mm ja 3mm messinkikirjaimiin käytetään yleensä läpiruuveja ja 4-10mm messinki-irtokirjaimet voidaan kiinnittää myös piilotapein ja korokeholkein. Korokeholkit nostavat numero- tai nimikyltin irti seinäpinnasta ja näin kyltti saa kauniin varjoefektin. Valaistuksen asentaminen irtokirjainten taakse antaa vastaavasti hienon valoefektin. Koska korokeholkit nostavat irtokirjaimet irti seinäpinnasta, kosteus ei jää irtokirjainten ja seinäpinnan väliin, vaan pääsee valumaan pois. Messinki-irtokirjaimet voidaan myös kiinnittää erilliseen kiskoon tai messinkipohjaan. Kisko voidaan myös maalata seinän väriin, jolloin kisko visuaalisesti ”uppoaa” seinään.

Messinki-irtokirjaimet viimeistellään hiomalla ja lakkaamalla. Messinki voidaan myös tummentaa patinoimalla.

Messinki-irtokirjaimille valmistetaan aina myös asennussapluuna, mutta tarvittaessa hoidamme myös asennuksen.

Messinki-irtokirjaimet valmiina lakkausta varten.

Kuinka voimme auttaa? Ota yhteyttä!

Irtokirjainten kiinnitys seinään
Messinki-irtokirjaimet nimikylttinä. Kiinnitys piilotapein ja korokeholkein.
Messinki-irtokirjaimet kiinteistön nimikylttinä. Kiinnitys piilotapein ja korokeholkein.
Miten voimme auttaa?