Irtokirjaimet messinkiä

Nimikyltti, opastekyltti, numero tai logo messinki-irtokirjaimilla

Messinki-irtokirjaimet ja messingistä valmistetut numerot antavat rakennukselle viimeistellyn ilmeen. Messinkiset irtokirjaimet myös sopivat sekä uusiin, että vanhoihin rakennuksiin, koska irtokirjainten ilmeeseen vaikuttaa valittu tekstityyppi ja viimeistelytapa. Käytettävissä on myös kaikki tekstityypit (fontit), sekä kirjainkorkeudet.

Messinki-irtokirjaimia ja messinkinumeroita käytetään paljon mm. nimikylteissä, opasteissa, logoissa ja kiinteistöjen julkisivuissa.

messinki-irtokirjainten toteutusvaihtoehdot

Messinki-irtokirjainten vahvuudet ovat 2, 3, 4, 5 ja 10mm. Kiinnitystapana 2mm ja 3mm messinkikirjaimiin käytetään yleensä läpiruuveja. 4-10mm messinki-irtokirjaimet voidaan kiinnittää myös piilotapeilla korokeholkein. Korokeholkit nostavat irtokirjaimet irti seinäpinnasta ja näin teksti tai numero saa kauniin varjoefektin. Valaistuksen asentaminen irtokirjainten taakse antaa vastaavasti hienon valoefektin. Koska korokeholkit nostavat irtokirjaimet irti seinäpinnasta, kosteus ei jää irtokirjainten ja seinäpinnan väliin, vaan pääsee valumaan pois. Messinki-irtokirjaimet voidaan myös kiinnittää erilliseen kiskoon tai messinkipohjaan. Kisko voidaan myös maalata seinän väriin, jolloin kiinnityskisko visuaalisesti ”uppoaa” seinään.

Messinki-irtokirjaimet viimeistellään hionnalla ja lakkauksella. Messinki voidaan myös tummentaa patinoimalla. Katso lyhyt video messinkikirjainten hionnasta!

Messinki-irtokirjaimille valmistetaan asennukseen myös asennussapluuna. Tarvittaessa hoidamme myös asennuksen.

Kuinka voimme auttaa? Ota yhteyttä!

Irtokirjainten kiinnitys seinään
Irtokirjaimet patinoitua messinkiä.
Patinoidut messinki-irtokirjaimet.
Miten voimme auttaa?