Kaiverretut kyltit, kylttikaiverrus

kaiverretut ja lasermerkatut kyltit, kilvet, logot ja opasteet

Saat meiltä monipuolisesti kyltit ja kilvet eri käyttökohteisiin. Kaiverretusta, lasermerkatusta tai tarratekstillä valmistetusta kilvestä saa tyylikkään ja yksilöllisen nimikyltin, logon ja opasteen.

Valmistamme kyltit ja kilvet toiveen mukaisesti.  Valmistuksessa on käytettävissä eri materiaaleja ja viimeistelytapoja riippuen käyttökohteesta ja toiveesta. Myös eri materiaalien yhdistäminen on mahdollista. Käytettävissä on myös kaikki tekstityypit ja kirjainkorkeudet. Kyltit ja kilvet valmistetaan laadukkaista materiaaleista ammattitaidolla. Tarvittaessa teemme myös asennuksen.

Kaiverretut kyltit eri materiaaleista

Tutustu eri materiaalivaihtoehtoihin!

Valmistamme kaivertamalla ja lasermerkkaamalla myös erikoistuotteita. Tututstu lisää täällä.

Yrityksen nimikyltti maalattua alumiinia. Teksti aukotettu.

Alumiinikilvet ja -kyltit

Alumiini on materiaalina loistava kilpien valmistukseen. Se on kevyt, mutta kestävä, helposti kaiverrettavissa ja maalattavissa.

Katso alumiinikilvet
Rakennuttajakilpi messinkiä. Teksti kaiverrettu ja patinoitu. Kilpi hiottu ja lakattu.

Messinkikilvet ja -kyltit

Messinki on materiaalina perinteinen, ajaton ja tyylikäs. Messinkikilvet soveltuvat hyvin mm. arvorakennusten julkisivuihin ja sisätiloihin.

Katso messinkikilvet
Ruostumattomasta teräksestä kerrosopaste. Opastekyltti kaiverrettu ja maalattu, viimeistelynä hionta

RST-kilvet ja kyltit

Ruostumaton teräs on tyylikäs ja kestävä julkisten tilojen materiaali. Teräksekseen kaiverretut kilvet ja opasteet luovat hillityn ajattoman vaikutelman.

Katso RST-kilvet
Huonenumerointi oveen. Taustalle teipattu tarrateksti. Kiinnitys läpiruuvein.

Muovikilvet ja -kyltit

Muovikilvet ovat monimuotoisia. Eri värisistä kaksi- tai kolmekerrosmuoveista voidaan kaivertaa ja leikata esim. postilaatikkokilvet, varastokilvet sekä taloyhtiöiden ja julkisten tilojen huomiokilvet.

Katso muovikilvet
Muistolaatta kaiverrettua messinkiä. Tekstit patinoitu.

Muistolaatat

Valmistamme muistolaattoja useista materiaalivaihtoehdoista läheisesi tai lemmikkisi muistolle. Myös kuvan ja symbolien kaiverrus tai lasermerkkaus muistolaattaan on mahdollista.

Katso muistolaatat
Miten voimme auttaa?