Alumiinikyltti

Nimikyltti, opastekyltti tai logo alumiinia

Alumiini on materiaalina erinomainen kylttien ja kilpien valmistukseen. Alumiinista voidaan valmistaa esimerkiksi nimikyltit, kiinteistöjen opastekyltit, logokilvet, sekä opaste- ja varoituskilvet. Materiaalina alumiini on kevyt, mutta kestävä. Alumiinia voidaan kaivertaa, aukileikata, taivuttaa eli kantata ja maalata. Katso lyhyt video alumiinikilpeen aukileikatusta kiinteistönumerosta täältä.

Alumiinikilven valmistuksessa käytettävissä on kaikki tekstityypit. Kaiverruksen ja tekstin maalauksen lisäksi teksti ja kuvat voidaan tehdä myös tarrasta tai alumiinikilpeä voidaan käyttää pohjalevynä irtokirjaimille.

Alumiinikyltti, materiaalivaihtoehdot

Luonnonvärieloksoitu alumiini

Luonnonvärieloksoitu alumiini soveltuu sekä sisätiloihin, että ulos ja siitä voidaan valmistaa monipuolisesti kilpiä, kylttejä ja opasteita eri käyttökohteisiin.

Luonnonvärieloksoidun alumiinin materiaalivahvuudet ovat 0,5/1/1,5/2/3/4/5/6/10 mm. Luonnonvärieloksoituun alumiiniin kaiverrus voidaan jättää kirkkaalle alumiinipinnalle tai kaiverrus voidaan maalata haluttuun sävyyn. Koko alumiinikilpi voidaan myös maalata haluttuun sävyyn (RAL-värikartta).

Nimikyltti alumiinisista irtokirjaimista. Kiinnitys piilotapein ja korokeholkein.

Anodisoitu alumiini

Anodisoitu alumiini soveltuu sisätilohin ja sitä voidaan käyttää esimerkiksi opasteena, nimikylttinä tai teollisuuden kone- ja laitekilpenä.

Anodisoitu alumiini on valmiiksi tehdasvärjätty. Sen materiaalivahvuudet ovat 0,5/1/1,5/2/3/4/5/6/10 mm ja värivaihtoehtoja on useita; punainen, sininen ja musta, sekä ruskean, hopean, kuparin ja kullan eri sävyt. Värivaihtoehdot ohessa.

Tehdasvärjätty anodisoitu alumiini.

Tehdasmaalattu alumiini

Tehdasmaalattu alumiini soveltuu sekä sisätiloihin, että ulos ja siitä voidaan valmistaa esimerkiksi autopaikka- ja kokoontumispaikkakylttejä, huomiokylttejä ja muita opasteita.

Tehdasmaalatun alumiinin materiaalivahvuus on 2 mm. Tehdasmaalatun alumiinin värivaihtoehdot ovat; valkoinen, sininen, punainen, vihreä, musta ja hopea. Värivaihtoehdot ohessa.

Tehdasmaalattu alumiini. Käyttö mm. lisäkilpiin, autopaikkakilpiin ja opasteisiin.

lasermerkkaus

Alumiinia lasermerkkaamalla saadaan korkealaatuista merkkausjälkeä eri käyttökohteisiin. Lasermerkkauksella alumiinikilpeen saadaan kuviointia ja merkintäteknologiaa, joka tarjoaa lisämahdollisuuksia tuotteen brändäykseen ja kustomointiin. Lasermerkkaamme niin pienet tuotteet, kuin suuret pinnatkin.

Tarvittaessa asennamme alumiinikyltit

Yrityksen nimikyltti maalattua alumiinia. Teksti aukotettu.
Yrityksen nimikyltti maalattua alumiinia. Teksti aukotettu.
Miten voimme auttaa?