Messinkikilpi

kilpi, kyltti, logo tai opaste messinkiä

Messinki on ajaton ja tyylikäs kilpimateriaali. Messinkikilpi soveltuu hyvin, ja se on myös paljon käytetty rakennusten julkisivuissa ja sisätiloissa. Messinkikilpi sopii hyvin sekä uusiin, että vanhoihin rakennuksiin sen monipuolisen valmistustavan ja viimeistelyn vuoksi. Ilmeeseen vaikuttaa myös kilven muoto ja valittu tekstityyppi. Messinkikilpi antaa aina laadukkaan ilmeen.

 

Messinkikilpi

Messinki on materiaalina hyvin työstettävissä. Messinkikilpi hiotaan ja suojataan lakalla, jolloin messingissä normaalisti tapahtuvaa tummumista voidaan estää ja hidastaa. Sääolosuhteet ja erityisesti auringovalo nopeuttavat tummumista ilman suojalakkausta. Messinkiin kaiverrettu teksti voidaan patinoida tummaksi tai maalata haluttuun sävyyn. Hionta ja suojalakkaus antaa myös tyylikkään loppusilauksen messinkikyltille.

Tarvittaessa asennamme messinkikilvet.

LASERMERKKAUS

Messinkiä lasermerkkaamalla saadaan korkealaatuista merkkausjälkeä eri käyttökohteisiin. Lasermerkkauksella messinkikilpeen saadaan kuviointia ja merkintäteknologiaa, joka tarjoaa lisämahdollisuuksia tuotteen kustomointiin.

Lasermerkkaamme niin pienet tuotteet, kuin suuret pinnatkin

 

Messinkinen nimikyltti. teksti kaiverrettu ja maalattu, kilpi lakattu.

Muistolaatta messinkiä

Valmistamme messingistä myös muistolaattoja. Materiaaleina messingin lisäksi alumiini, teräs ja kupari. Kerromme muistolaatoista tarkemmin täällä.

Huonenumero kaiverrettua ja maalattua messinkiä.
Hotellin huonenumero messinkiä
Miten voimme auttaa?