Messinkikilpi

Nimikyltti, opastekyltti tai logo messinkiä

Messinki on ajaton ja tyylikäs kilpimateriaali. Messinki on materiaalina upea ja se soveltuu hyvin sekä rakennusten julkisivuun, että sisätiloihin. Messingin monipuolisten valmistus- ja viimeistelyvaihtoehtojen ansiosta se soveltuu hyvin sekä uusiin, että vanhoihin rakennuksiin. Messinkikilven lopulliseen ilmeeseen vaikuttaa myös kilven muoto ja valittu tekstityyppi. Käytettävissä on kaikki tekstityypit eli fontit.

Messingin vahvuudet ovat 1/1,5/2/3/4/5/6/10 mm.

Messinkikilpi antaa aina laadukkaan ilmeen. Katso messinkikilven valmistusvaiheista täältä.

Messinkikyltin ominaisuudet

Messinki on materiaalina hyvin työstettävissä. Messinkikilpi hiotaan ja suojataan lakalla, jolloin messingissä normaalisti tapahtuvaa tummumista voidaan estää ja hidastaa. Sääolosuhteet ja erityisesti auringovalo nopeuttavat tummumista ilman suojalakkausta. Messinkiin kaiverrettu teksti voidaan patinoida tummaksi tai maalata haluttuun sävyyn. Myös koko kilpi voidaan patinoida tummaksi ja siihen voidaan lisätä esimerkiksi valokuva. Hionta ja suojalakkaus antaa aina tyylikkään loppusilauksen messinkikilvelle.

Tarvittaessa hoidamme myös asennuksen.

Katso lyhyt video vuoden 2019 Jääkiekon Maailmanmestaruuden voittaneen joukkueen nimitaulusta.

KUPARIKILPI

Nimikyltti, logo tai opaste kuparia

Kupari on ominaisuuksiltaan hyvin messingin kaltainen. Kuparin vahvuudet ovat samat mitä messingillä, eli 1/1,5/2/3/4/5/6/10 mm. Kupari soveltuu myös hyvin sekä ulko- että sisätiloihin ja siitä voidaan valmistaa esimerkiksi nimikyltti, logo tai opaste. Kuparikilven lopulliseen ilmeeseen vaikuttaa kilven malli ja valittu tekstityyppi. Käytettävissä on kaikki tekstityypit eli fontit. Hionta ja suojalakkaus antaa myös kuparille tyylikkään loppusilauksen.

Kuparista voidaan valmistaa myös muuta kuin nimikylttejä ja opasteita. Katso videolta, kuinka vesileikkuri työstää kuparikilvestä valotaulun kehyksiä.

 

Muistolaatta messinkiä tai kuparia

Valmistamme myös muistolaattoja. Materiaaleina messingin ja kuparin lisäksi alumiini ja haponkestävä teräs (RST) . Kerromme muistolaatoista tarkemmin täällä.

Neuvottelutilan nimikyltti aukileikattua messinkiä. Kiinnitetty pintaan akryylikorokkeilla ja kaksipuoleisella tarralla.
Neuvottelutilan nimikyltti aukileikattua messinkiä. Kiinnitetty pintaan akryylikorokkeilla ja kaksipuoleisella tarralla.

Messinkinen nimikyltti

Miten voimme auttaa?