Alumiinikyltti

kilpikaiverrus alumiinista

Alumiini on materiaalina erinomainen kilpien ja kylttien valmistukseen. Alumiinikylttejä käytetään mm. kiinteistöjen opastetauluina, logokilpinä, sekä opaste- ja varoituskilpinä.

Materiaalina alumiini on kevyt, mutta kestävä, sekä helposti kaiverrettava ja maalattava. Luonnonvärieloksoitu alumiini on pinnaltaan valmiiksi tyylikäs ja kestävä ilman minkäänlaista käsittelyä.

Alumiinilevyille teksti tai logo voidaan tehdä myös tarrasta tai sitä voidaan käyttää esimerkiksi pohjalevynä akryylikirjaimille. Opastekilpi voidaan toteuttaa myös irtokirjaimin kiinnitettynä alumiinipohjaan.

Alumiinikyltti, ominaisuudet

Luonnonvärieloksoidun alumiinin materiaalivahvuudet ovat 1 mm, 1,5 mm, 2, 3, 4, 5, 8 ja 10 mm. Lisäksi  kaiverruksessa käytetään 2 mm tehdasvärjättyjä alumiineja, joista löytyy valmiita väripintoja kieltokyltteihin ja muihin huomiokilpiin. Tehdasvärjättyjen alumiinikylttien värisävyt ovat valkoinen, sininen, punainen, vihreä, hopea ja musta. Näissä kaiverrus voidaan jättää kirkkaalle alumiinipinnalle – tai kaiverrus voidaan polttomaalata haluttuun sävyyn.

Tarvittaessa asennamme alumiinikyltit

MUISTOLAATTA alumiinia

Valmistamme alumiinista myös muistolaattoja. Materiaaleina alumiinin lisäksi, messinki, teräs ja kupari. Kerromme muistolaatoista tarkemmin täällä.

Kisällinkyltti valkoista kaiverrusalumiinia. Logo kaiverrettu ja maalattu siniseksi.
Kisällinkyltti valkoista kaiverrusalumiinia. Logo kaiverrettu ja maalattu siniseksi.
Miten voimme auttaa?