Alumiinikyltti

Alumiinikyltit ovat monikäyttöiset

Alumiini on materiaalina erinomainen kylttien valmistukseen. Alumiinikylttejä käytetään mm. kiinteistöjen opastetauluina, logokilpinä, sekä opaste- ja varoituskilpinä.

Materiaalina alumiini on kevyt, mutta kestävä, sekä helposti  kaiverrettava ja maalattava. Luonnonvärieloksoitu alumiini on pinnaltaan valmiiksi tyylikäs ja kestävä ilman minkäänlaista käsittelyä.

Alumiinilevyille teksti tai logo voidaan tehdä myöskin tarrasta tai sitä voidaan käyttää esimerkiksi pohjalevynä akryylikirjaimille. Opastekilpi voidaan toteuttaa myös irtokirjaimin kiinnitettynä alumiinipohjaan.

Alumiinikyltti, ominaisuudet

Luonnonvärieloksoidun alumiinin materiaalivahvuudet ovat 1 mm, 1,5 mm, 2, 3, 4, 5, 8 ja 10 mm. Lisäksi  kaiverruksessa käytetään 2 mm tehdasvärjättyjä alumiineja, joista löytyy valmiita väripintoja kieltokyltteihin ja muihin huomiokilpiin. Tehdasvärjättyjen alumiinikylttien värisävyt ovat valkoinen, sininen, punainen, vihreä, hopea ja musta. Näissä kaiverrus voidaan jättää kirkkaalle alumiinipinnalle – tai kaiverrus voidaan polttomaalata haluttuun sävyyn.

Tarvittaessa asennamme alumiinikyltit

Yrityksen logokilpi maalattua alumiinia. Teksti aukotettu.
Läpileikattu mustaksi maalattu alumiinilevy.
Miten voimme auttaa?