Kerros- ja hissiopasteet

Kerros- ja hissiopaste, käyttökohteet

Kiinteistöopasteet voidaan toteuttaa Slatz-paneleilla nopeasti. Opastepaneleilla voidaan toteuttaa vaativiakin sisä- ja ulko-opastuksia.

Slatz-panelijärjestelmällä toteutat helposti kaikki kiinteistöjen kerros- ja hissiopastamisen. Slatz-paneleista valmistettuja kerros- ja hissiopasteiden käyttökohteita ovat sekä kerrostalot, että julkiset tilat ja rakennukset. Kerros- ja hissiopasteet toteutetaan joko roikkuvina tai seinäkiinnitteisinä opasteina. Slatz-kiinteistötaulun opastepanelit ovat myös vaihdettavissa ja opastus näin helposti muunneltavissa.

Valmistamme kerros- ja hissiopasteita myös muilla tavoilla, esimerkiksi tarratekstillä lasiin, akryylipohjaan ja alumiinikomposiittiin.

Kiinteistötaulut, sekä sisä- ja ulko-opasteet Slatz-paneeleista

Opasteen paneelit ovat luonnonvärieloksoitua alumiinia, johon tarroitetaan tekstit halutulla värillä. Opastepaneelit voidaan myös anodisoida kullanväriseksi, tai maalata haluttuun RAL-sävyyn. Slatz-paneleiden korkeusvaihtoehdot ovat 20, 40, 60, 80, 120 ja 160 mm. Paneeleiden pituus leikataan halutun mukaiseksi. Opasteet voidaan toteuttaa profiiliin kaiverretulla tekstillä, tai tarratekstillä. Tekstiliuskat ovat alumiinia tai muovia.

Tarvittaessa asennamme opasteet.

Ulko-opasteet ja aluekartat

Tutustu myös kiinteistön ulko-opasteisiin täällä ja aluekarttoihin täällä.

Kerrosopaste kullanväriin anodisoitua alumiinia. Tekstit on teipattu.
Kerrosopaste kullanväriin anodisoitua alumiinia. Opastetaulu on Slatz-järjestelmää, jossa irrotettavat nimiliuskat. Tekstit on teipattu.
Miten voimme auttaa?