Liikennemerkit ja opasteet

Kiinteistöopasteet ja pihaopasteet

Kiinteistöopasteet ja pihaopasteet ylläpitävät hyvää järjestystä ja edesauttavat kiinteistön ylläpitoa. Saat meiltä kaikki pihaopasteet, sekä niiden kiinnitystarvikkeet. Tarvittaessa hoidamme myös asennuksen.

Tienviitat ja rakennusten numerokilvet 

Valmistamme katujen ja teiden nimikilvet sekä rakennusten numerokilvet. Kilvet ovat mustaksi tai valkoiseksi maalattua alumiinilevyä, tekstit tarrakirjaimilla ja liikennemerkki-fontilla. Kilvet mahdollista saada yksi- tai kaksipuoleisena. Tienviitat ja talonumerokilvet saa myös heijastavalla pohjalla tai tekstillä.

Meiltä myös yksilöllisesti valmistetut tienviitat ja opastekyltit. Materiaali, koko, väri ja tekstityyppi toiveen mukaisesti.

Saat meiltä myös kilven pystytykseen terästolpan, betonijalan ja kiinnikkeet. Myös asennukset.

Liikennemerkit ja lisäkilvet

Kauttamme kaikki viralliset liikennemerkit ja lisäkilvet nopeasti ja vaivattomasti. Oheisesta linkistä näet kaikki liikennemerkit kuvina. Saat tilattua ne helposti merkin yhteydessä olevalla numerolla.

Saat meiltä myös  liikennemerkkien ja lisäkilpien pystytykseen terästolpat, betonijalat ja kiinnikkeet. Myös asennukset.

Joukkoliikenteen opasteet

Valmistamme joukkoliikenteen opasteet, kuten opasteet terminaaliin ja liityntäpysäköintiin. Materiaalit ja toteutus säädösten mukaisesti.

Valmistamme myös linjaliuskat sekä niiden rakenteet. Linjaliuskoissa (pysäkkiliuskoissa) materiaali on alumiini. Liuskat totetutetaan aina 2-puolisina. Heijastavissa tarroissa materiaalina käytetään heijastavaa 3M tarraa. Liuskat totetuteaan irtileikattuna teipistä. Katso esimerkki pysäkkiopasteista täältä.

Joukkoliikenteen opasteisiin myös asennukset.

Liikennemerkit
Pelastustiemerkki ja osoitetunnus.
Miten voimme auttaa?