Oven nimikyltti

Dymo210 järjestelmällä ja OK-profiileilla on helppo toteuttaa huoneiden nimiöinti. Mikäli huoneen käyttötarkoitus tai henkilöt vaihtuvat, liuska pujotetaan päätykiskoista irti ja vaihdetaan uusi tilalle. Molemmissa järjestelmissä (Dymo ja OK) päätyprofiilit kiinnitetään kaksipuoleisella teipillä ovenpieleen ja liuskoja pudotetaan tarvittava määrä päätyihin.

Nimikyltti oveen, Dymo-profiili

Dymo-profiilien korkeusvaihtoehdot ovat 16, 23 ja 46mm. Leveys tarpeen mukaan, esimerkiksi 200mm. Profiili on myös mahdollista maalata haluttuun RAL-sävyyn.

Alumiiniprofiiliin merkitään nimi tarratekstinä. Lisäksi on vaihtoehtona käyttää profiilin Dymo -tarrakirjoittimen nauhaa. 16mm paneeliin sopii 12mm ja 23mm paneeliin 19mm dymonauha.

Nimikyltti Dymo-profiililla.

Nimikyltti oveen, OK-profiili

OK-profiilien korkeusvaihtoehdot ovat 25, 30 ja 50mm. Leveys tarpeen mukaan, esimerkiksi 200mm. Profiili on myös mahdollista maalata haluttuun RAL-sävyyn.

Nimet toteutetaan toiveen mukaisesti joko kaiverrettuna profiiliin pujotettavaan kaiverrusmuoviliuskaan tai tarratekstillä suoraan alumiiniliuskaan.

Kaiverrusmuovin värivaihtoehdot:

  • valkoinen/punainen
  • valkoinen/vihreä
  • violetti/valkoinen
  • sininen/valkoinen
  • musta/keltainen
  • valkoinen/musta
  • ruskea/valkoinen
  • kulta/musta
  • kupari/musta
  • hopea/sininen

Nimikyltin värivaihtoehtoja A-malli 153x40mm.

Alumiiniprofiilin sileään puoleen merkitään nimi tarratekstinä:

Nimikyltit OK-profiililla. tarratekstit.

Profiilin urapuolta voidaan myös käyttää pujottamalla siihen kirkas muoviliuska ja kirjoittaa nimet paperiliuskoille. Paperiliuskat tulevat muoviliuskan taakse suojaan. Tämän vaihtoehdon voi toteuttaa itse.

Vapaa/varattu -kyltti oveen

OK-profiileilla on helppoa ja yksinkertaista toteuttaa ja ylläpitää myös huoneiden vapaa/varattu -merkintää. Vihreään ja punaiseen kaiverrusmuoviin kaiverrettu teksti välittää hyvin viestin. Myös muut tekstit on kätevä toteuttaa OK-profiililla ja värillisillä kaiverrusmuoviliuskoilla. Esimerkiksi; päällä/pois päältä, puhtaat/likaiset, etänä/paikalla jne. Valitsemalla aihetta parhaiten kuvaavat värit saa kyltti vielä lisää huomioarvoa.

OK-profiilien korkeusvaihtoehdot ovat 25 ja 50mm. Leveys tarpeen mukaan.

Kuvan profiilit ovat 50mm korkeita ja leveys on 300mm.

Vapaa-varattu ovikyltti

Ota yhteyttä! Valmistamme tuotteita myös yksittäiskappalein.

Saat meiltä vapaa/varattu, päällä/pois päältä, odota hetki jne. -tekstit myös pöytämallina. Katso lisää täältä.

Helposti muunneltava nimikyltti oveen. Alumiiniliuskat ja tarratekstit
Miten voimme auttaa?