Oven nimikyltti

Nimikyltti oveen

Dymo210 järjestelmällä ja OK-profiileilla on helppo toteuttaa huoneiden nimiöinti. Mikäli huoneiden käyttötarkoitus tai huonetta käyttävät henkilöt vaihtuvat, liuska pujotetaan päätykiskoista irti ja vaihdetaan uusi tilalle. Molemmissa järjestelmissä (OK ja Dymo) päätyprofiilit teipataan ovenpieleen ja liuskoja pudotetaan tarvittava määrä päätyihin.

OK-profiileilla toteutetaan nimet joko kaiverretulle muoviliuskalle tai vaihtoehtoisesti alumiiniselle liuskalle tarratekstein. Kaiverrusmuovin värivaihtoehdot ovat; valkoinen, musta, sininen, vihreä, punainen ja keltainen. Tarratekstillä eri värivaihtoehtoja. Dymo-järjestelmässä teksti toteutetaan tarratekstillä alumiiniliuskalle.

OK-profiilien korkeusvaihtoehdot ovat 25/30/50mm. ja leveydet esimerkiksi 250mm ja 300mm. Myös muita leveyksiä.

Dymo-profiilien korkeusvaihtoehdot ovat 16/23/46mm. ja leveydet esimerkiksi 250mm ja 300mm. Myös muita leveyksiä.

 

Helposti muunneltava nimikyltti oveen. Alumiiniliuskat ja tarratekstit

varattu/vapaa kyltti oveen

OK-profiileilla on helppoa ja yksinkertaista toteuttaa ja ylläpitää huoneiden vapaa/varattu -merkintää. Vihreään ja punaiseen kaiverrusmuoviin kaiverrettu VAPAA VARATTU -teksti välittää hyvin viestin.

Myös muut tekstit on kätevä toteuttaa OK-profiililla ja kaiverretuilla väriliuskoilla. Esimerkiksi; auki/kiinni, päällä/pois päältä, puhtaat/likaiset, etänä/paikalla jne. Valitsemalla aihetta parhaiten kuvaavat kaiverrusmuovivärit saa kyltti vielä lisää huomioarvoa. Värivaihtoehtoina valkoinen, musta, keltainen, sininen, vihreä ja punainen.

Vapaa-varattu ovikyltti

ei mainoksia

Valmistamme myös Ei ilmaisjakelua ja Ei mainoksia -kyltit oveen tai postilaatikkoon. Materiaali säänkestävää kaiverrusmuovia, eri värejä.

Ota yhteyttä! Valmistamme kylttejä myös yksittäiskappalein.

 

Oven nimikyltti kaivertamalla tai lasermerkkaamalla

Oven nimikyltti voidaan valmistaa myös kaivertamalla ja lasermerkkaamalla. Materiaaleina nimikylteissä alumiini, messinki, teräs ja kaiverrusmuovi. Tutustu eri materiaalivaihtoehtoihin ja toteutustapoihin täällä. 

Nimikyltti oveen Dymo-järjestelmällä. Materiaali alumiini, tarrateksti.
Nimikyltti oveen Dymo-järjestelmällä. Materiaali alumiini, tarrateksti.
Miten voimme auttaa?