Kiinteistön ulko-opasteet

Ulko-opasteet

Tarkoituksenmukainen opastaminen lisää turvallisuutta ja viihtyvyyttä. Ulko-opasteen ilme räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Ulko-opasteilla ohjataan kulkua kiinteistön alueella havainnollistamalla reitit ja alueen kartta, sekä näyttämällä kiinteistöjen nimet, yritysluettelot ja yrityslogot.

Ulko-opasteen ominaisuudet

Ulko-opasteet valmistetaan eri materiaaleista riippuen opasteen käyttötarkoituksesta. Kiinteistön nimikyltti voidaan toteuttaa esimerkiksi tarratekstillä alumiinikilpeen. Hyvin käytettyjä ovat myös alumiinista, messingistä tai ruostumattomasta teräksestä valmistetut irtokirjaimet kiinnitettynä säänkestävään alumiinipohjaan. Näin valmistettuja ulko-opasteita käytetään mm. kiinteistöjen nimikyltteinä piha-alueilla.

Ulko-opasteita valmistetaan myös tarrateksteillä. Tekstit toteutetaan vahvaliimaisesta pysyväismerkintätarrakalvosta joko leikkaamalla tai kaivertamalla ja polttomaalamalla. Ulko-opasteet valmistetaan säänkestävästä alumiinista ja ne ovat yleisimmin omilla jaloillaan seisovia opasteita. Pienemmät ulko-opasteet voidaan kiinnittää kiinteistön seinään.

Tarvittaessa asennamme ulko-opasteet.

Kiinteistöopaste kantattu alumiiniA tarrateksteillä.

aluekartat

Tutustu myös aluekarttoihin, täällä.

Maalattu alumiininen ulko-opaste messinki-irtokirjaimin. Led-valot sadelipassa.
Maalattu alumiininen ulko-opaste messinki-irtokirjaimin. Led-valot sadelipassa.
Miten voimme auttaa?