Kiinteistön ulko-opasteet

Ulko-opasteet

Tarkoituksenmukainen opastaminen lisää turvallisuutta ja viihtyvyyttä. Ulko-opasteet räätälöidysti asiakkaan tarpeen mukaan.

Ulko-opasteet ohjaamaan kulkua kiinteistön alueella. Havainnollistetut reitit ja alueen kartta, kiinteistöjen nimet, yritysluettelot ja yrityslogot.

Ulko-opasteen ominaisuudet

Ulko-opasteet valmistetaan eri materiaaleista riippuen opasteen käyttötarkoituksesta. Kiinteistön nimikyltti voidaan toteuttaa esimerkiksi tarratekstillä alumiinikilpeen. Hyvin käytettyjä ovat myös alumiinista, messingistä tai ruostumattomasta teräksestä valmistetut irtokirjaimet kiinnitettynä säänkestävään alumiinipohjaan. Näin valmistettuja ulko-opasteita käytetään mm. kiinteistöjen nimikyltteinä piha-alueilla.

Ulko-opasteet valmistetaan säänkestävästä alumiinista joko leikkaamalla tai kaivertamalla ja polttomaalaamalla. Tarratekstillä valmistetut ulko-opasteet toteutetaan vahvaliimaisesta pysyväismerkintätarrakalvosta Ulko-opasteet ovat yleisimmin omilla jaloillaan seisovia opasteita. Pienemmät ulko-opasteet voidaan kiinnittää kiinteistön seinään.

Tarvittaessa asennamme ulko-opasteet.

aluekartat

Tutustu myös aluekarttoihin, täällä.

Maalattu alumiininen ulko-opaste messinki-irtokirjaimin. Led-valot sadelipassa.
Maalattu alumiininen ulko-opaste messinki-irtokirjaimin. Led-valot sadelipassa.
Miten voimme auttaa?