Porras- ja ilmoitustaulu

Ilmoitustaulu kiinteistön opastetauluna

Porras- ja ilmoitustaulu on kiinteistön käyntikortti. Tyylikäs ja käytännöllinen ilmoitustaulu antaa hyvän kuvan koko talosta ja sen hoidosta.
Porras- ja ilmoitustaulun koko, väri ja toiminnot toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Porras- ja ilmoitustaulu voidaan esimerkiksi jakaa lukittavaan nimitauluosaan ja avoimeen ilmoitustauluun, tai koko porrastaulu voi olla lukittava.

Porras- ja ilmoitustaulu, materiaali,- ja värivaihtoehdot

Porras- ja ilmoitustaulu koostuu lukollisesta alumiinikehyksestä, akryylimuovilasista, taustavanerista sekä ilmoituspintana toimivasta Forbo Bulletin Board ilmoituspinnasta. Alumiinikehys on luonnonväriin eloksoitua alumiinia.

Porras- ja ilmoitustauluissa käytämme linoleumpintaista BULLETIN BOARD ilmoitustaulumateriaalia. Vakioväreinä ilmoitustaulumateriaalissa ovat vaalean harmaa Oyster shell, vihertävän harmaa Duck egg, sekä tumman harmaa Black olive. Ilmoituspinnan värivaihtoehdot, katso. Bulletin Board -esite.

Porrastaulu on uritettu yleisesti porrastauluissa käytettäville valkoisille muovikirjaimille. Urituksen lisäksi porrastauluun jätetään tilaa myös taloyhtiön tai asukkaiden ilmoituksia varten. Abloy classic -painonappilukko sarjoitettavissa taloyhtiön avaimille.

Porras- ja ilmoitustaulun vaihtokirjainten väri on valkoinen ja materiaali muovi. Kirjainten ja numeroiden vakiokorkeus on 13mm, mutta myös 19mm korkeat kirjaimet ovat mahdolliset. Kirjaimet on helppo kiinnittää ja vaihtaa valmiiksi uritettuun nimitauluun. Porrastaulun otsikkona käytettävä kiinteistön tai taloyhtiön nimi voidaan valmistaa myös alumiini,- teräs,- tai messinki-irtokirjaimista.

Kaikki materiaalit on valittu niiden kestävyyttä ja helppohoitoisuutta ajatellen.

Tarvittaessa asennamme porras- ja ilmoitustaulut.

Kuinka voimme auttaa? Ota yhteyttä!

Lataa Porras- ja ilmoitustaulut esite
Lataa Forbo ilmoituspinnat -esite
Lataa porrastaulun asennusohje
Lataa porrastaulun hoito-ohje
Lukollinen porrastaulu alumiinikehyksellä.
Porrastaulu lukollisella alumiinikehyksellä, Alumiinikehys luonnonväri eloksoitua alumiinia, akryylimuovilasi, taustavaneri. Porrastaulu uritettu valkoisille muovikirjaimille.
Miten voimme auttaa?