Porras- ja ilmoitustaulu

Porras- ja ilmoitustaulut

Saat meiltä laadukkaista materiaaleista ammattitaidolla valmistetut porras- ja ilmoitustaulut. Porras- ja ilmoitustaulujen kokoonpano, mitat, taustaväri, sekä profiilin viimeistely toteutetaan toiveen mukaisesti.

Porras- ja ilmoitustaulujen ominaisuudet

Porras- ja ilmoitustaulu koostuu lukollisesta alumiinikehyksestä, akryylimuovilasista, taustavanerista sekä ilmoituspintana toimivasta Forbo Bulletin Board ilmoituspinnasta. Alumiinikehys on luonnonväriin eloksoitua alumiinia. Alumiiniprofiili voidaan myös maalata haluttuun sävyyn, tai sen päälle voidaan asentaa esimerkiksi puu- tai messinkikehys.

Porras- ja ilmoitustaulu voidaan jakaa lukittavaan nimitauluosaan ja avoimeen ilmoitustauluun, tai koko porrastaulu voi olla lukittava.

Porras- ja ilmoitustauluissa käytämme linoleumpintaista BULLETIN BOARD ilmoitustaulumateriaalia. Vakioväreinä ilmoitustaulumateriaalissa ovat

  • Vaalean harmaa Oyster shell
  • Vihertävän harmaa Duck egg
  • Tumman harmaa Black olive

Ilmoituspinnan muut värivaihtoehdot näet alla olevasta Forbo -esitteestä.

Porrastaulu on uritettu yleisesti porrastauluissa käytettäville valkoisille muovikirjaimille. Urituksen lisäksi porrastauluun jätetään tilaa myös taloyhtiön tai asukkaiden ilmoituksia varten. Abloy classic -painonappilukko sarjoitettavissa taloyhtiön avaimille.

Vaihtokirjainten väri on valkoinen ja materiaali muovi. Kirjainten ja numeroiden vakiokorkeus on 13mm, mutta myös 19mm korkeat kirjaimet ovat mahdolliset. Kirjaimet on helppo kiinnittää ja vaihtaa valmiiksi uritettuun nimitauluun. Porrastaulun otsikkona käytettävä kiinteistön tai taloyhtiön nimi voidaan valmistaa myös alumiini,- teräs,- tai messinki-irtokirjaimista.

Kaikki materiaalit on valittu niiden kestävyyttä ja helppohoitoisuutta ajatellen.

Tarvittaessa asennamme porras- ja ilmoitustaulut.

Lukollinen A3 porrastaulu vaalean harmaalla Oyster shell ilmoitustaulumateriaalilla, sekä alumiinikehyksellä.

Lataa Porras- ja ilmoitustaulut esite
Lataa Forbo ilmoituspinnat -esite
Lataa porrastaulun asennusohje
Lataa porrastaulun hoito-ohje
Lukollinen porrastaulu alumiinikehyksellä.
Porrastaulu lukollisella alumiinikehyksellä, Alumiinikehys luonnonväri eloksoitua alumiinia, akryylimuovilasi, taustavaneri. Porrastaulu uritettu valkoisille muovikirjaimille.
Miten voimme auttaa?