Porras- ja ilmoitustaulu

Ilmoitustaulu kiinteistön opastetauluna

Porras- ja ilmoitustaulu on kiinteistön käyntikortti; kun ilmoitustaulu on edustava, antaa se myönteisen kuvan koko talosta ja sen hoidosta.
Valmistamme porras- ja ilmoitustaulut asiakkaan toiveiden mukaisesti. Porras- ja ilmoitustaulu voidaan esimerkiksi jakaa lukittavaan nimitauluosaan ja avoimeen ilmoitustauluun, tai koko porrastaulu voi olla lukittava.

Porras- ja ilmoitustaulun vaihtokirjainten väri on valkoinen ja materiaali muovi. Kirjainten ja numeroiden vakiokorkeus on 13mm, mutta myös 19mm korkeat kirjaimet ovat mahdolliset. Kirjaimet on helppo kiinnittää ja vaihtaa valmiiksi uritettuun nimitauluun. Porrastaulun otsikkona käytettävä kiinteistön tai taloyhtiön nimi voidaan valmistaa myös alumiini-irtokirjaimista.

Alumiinista valmistettu nimikyltti lisää porrastaulun tyylikkyyttä.

Ilmoitustaulun materiaali,- ja värivaihtoehdot

Porras- ja ilmoitustauluissa käytämme linoleumpintaista BULLETIN BOARD ilmoitustaulumateriaalia. Vakioväreinä ilmoitustaulumateriaalissa vaalean harmaa Oyster shell, vihertävän harmaa Duck egg, sekä tumman harmaa Black olive.

Porras- ja ilmoitustaulu koostuu lukollisesta alumiinikehyksestä, akryylimuovilasista, taustavanerista sekä ilmoituspintana toimivasta Forbo Bulletin Board ilmoituspinnasta. Alumiinikehys on luonnonväri eloksoitua alumiinia. Ilmoituspinnasta on eri värivaihtoehtoja, kts. Bulletin Board -esite. Porrastaulu on uritettu yleisesti porrastauluissa käytettäville valkoisille muovikirjaimille. Urituksen lisäksi porrastauluun jätetään tilaa myös taloyhtiön tai asukkaiden ilmoituksia varten. Abloy classic -painonappilukko sarjoitettavissa taloyhtiön avaimille.

Materiaalit on valittu niiden kestävyyttä ja helppohoitoisuutta ajatellen.

Kuinka voimme auttaa? Ota yhteyttä!

Lataa Porras- ja ilmoitustaulut esite
Lataa Forbo ilmoituspinnat -esite
Lataa porrastaulun asennusohje
Lataa porrastaulun hoito-ohje
Lukollinen porrastaulu alumiinikehyksellä.
Porrastaulu lukollisella alumiinikehyksellä, Alumiinikehys luonnonväri eloksoitua alumiinia, akryylimuovilasi, taustavaneri. Porrastaulu uritettu valkoisille muovikirjaimille.
Miten voimme auttaa?