Talonumero, nimi julkisivuun ja oveen

Talonumero ja nimikyltti julkisivuun

Saat meiltä kotisi tyyliin parhaiten sopivan talonumeron ja nimikyltin.

Talonumero ja kadunnimi on valmistettu grafiitin harmaaksi maalatusta alumiinista. Kiinnitys seinään koroketapeilla.

Talonumero, toiveena perinteinen, tyylitelty, moderni, suora vai klassinen numero?

Valmistamme tilauksesta yksilölliset, tyylikkäät ja laadukkaat talonumerot ja nimikyltit. Yksilöllisen ilmeen varmistaa se, että voit suunnitella mallin itse. Käytettävissäsi on kaikki tekstityypit (fontit), numeron ja kirjainten korkeus on vapaasti valittavissa ja materiaalivaihtoehtoja on useita; hyvälaatuiset alumiini, messinki, kupari, ruostumaton teräs (RST/haponkestävä teräs) ja musta rauta.

Autamme myös suunnittelussa.

Alumiini on materiaalina ihanteellinen talonumeroksi ja talon nimikyltiksi. Alumiini voidaan maalata esimerkiksi tumman harmaaksi tai mustaksi, tai se voidaan jättää luonnonväriin anodisoiduksi. Messinki voidaan patinoida tummaksi ja messinki myös viimeistellään lakkauksella. Kupari on ominaisuuksiltaan hyvin paljon messingin kaltainen. Ruostumaton teräksen, eli RST.n pinta hiotaan ja se saa siten upean himmeän kiillon. Musta rauta saa ruostua ajan myötä.

Numerot ja kirjaimet kiinnitetään seinään joko piilotapeilla tai läpiruuveilla. Läpiruuvikiinnityksessä ruuvin kanta jää tyylikkäästi näkyviin. Piilotapit ovat numeroiden ja kirjainten takana ja pinta jää sileäksi. Molempiin kiinnitystapoihin tulee korokeholkit, jotta kosteus ei jää kyltin ja seinäpinnan väliin. Korokeholkkien ansiosta voit myös sijoittaa valaistuksen numeroiden ja kirjainten taakse. Talonumeroissa käytetyt korkeudet ovat 100-450 mm. ja materiaalivahvuus  2-5 mm. Myös muut koot ja vahvuudet mahdollisia.

Numeroiden ja nimikylttien asennusta varten saat asennussabluunan, sekä valitsemaasi kiinnitystapaan kiinnitystarvikkeet.

Talonumerot ja nimikyltit valmistetaan laadukkaista materiaaleista. Leikkuuylijäämä on myös 100% kierrätettävää, koska metallit eivät sisällä muovia.

Tuotteet ovat kotimaisia, ne valmistetaan Lahdessa.

Pyydä tarjous omastasi!

Talon nimikyltti irtokirjaimilla. Materiaali ruostumaton teräs.
Talon nimikyltti irtokirjaimin, kiinnitys seinään piilotapeilla.

talonumero ja talon nimikyltti

Esimerkit perinteisestä, tyylitellystä, modernista, suorasta ja klassisesta fontista. Valitse näistä, tai jokin muu tuhansista fonttivaihtoehdoista.

Nimikyltti oveen

Valmistamme yksilölliset, tyylikkäät ja laadukkaat oven nimikyltit.

Yksilöllisen ilmeen varmistaa se, että kaikki tekstityypit (fontit) ovat käytettävissäsi ja materiaalivaihtoehtoja on useita. Valitse kotisi tyyliin parhaiten sopiva fontti ja materiaali.

Valmistamme oven nimikyltit hyvälaatuisesta alumiinista, messingistä, kuparista ja ruostumattomasta teräksestä (RST/haponkestävä teräs). Valmistustapoina kaiverrus, irtokirjaimet, irtokirjaimet kiinnitettynä pohjaan, nimen aukileikkaus kylttiin tai nimen lasermerkkaus.  

Autamme myös suunnittelussa.

Pyydä tarjous omastasi!

Talonumeron ja talon nimikyltin asennus

Miten voimme auttaa?