Talonumero, nimi julkisivuun ja oveen

Talonumero, nimikyltti julkisivuun ja nimi oveen

Talonumero yhdistettynä esimerkiksi kadunnimeen tai talon nimeen on tyylikäs ratkaisu.

Talonumerot ja nimikyltit valmistetaan yksilöllisesti asiakkaan toiveen ja idean pohjalta. Kylttien materiaali, tekstityyppi, korkeus ja viimeistely on siis valittavissa. Saat näin talon ilmeeseen ja tyyliin täydellisesti sopivan talonumeron ja nimikyltin.

Valmistamme myös pelkkiä talonumeroita. Lisäksi valmistamme toiveesi mukaisen nimikyltin oveen.

Yksilöllisen talonumeron ja nimikyltin suunnittelu

Talonumeron suunnittelu on helppoa esimerkiksi testaamalla sähköpostin tai PowerPointin fonttivaihtoehdoilla. Kuvan PowerPoint -piirroksessa esimerkkejä siitä, miten voit asetella numeron ja tekstin peräkkäin, allekkain, numeron nimeä suuremmalla, lisätä tekstiin (nimeen) alleviivauksen jne. Lähetä meille ideasi tai esimerkiksi löytämäsi kuva.

Autamme mielellämme kyltin suunnittelussa, kerromme suositukset numeron ja kirjainten korkeudesta näkyvyyden kannalta, materiaalivahvuuksista jne.  Laskemme tämän pohjalta myös tarjouksen.

Talonumero ja oven nimikyltti, ominaisuudet

Valmistamme numerot ja nimikyltit kaiverrettuina, aukileikattuna tai irtokirjaimina. Yleisimmin käytetyt numerokorkeudet on 200-500 mm. ja tyypillinen materiaalivahvuus  2-5 mm. Talonumerot- ja nimikyltit kiinnitetään seinään joko piiloruuvein, piiloruuvein koroketapeilla tai läpiruuvein. Koroketapit nostavat numeroinnin ja tekstin irti pinnasta, mikä antaa numerolla ja tekstillä syvyyttä ja luo myös hienon varjoefektin. Vastaavasti sijoittamalla numeroinnin taakse valaistuksen, saat hienon valoefektin.

Talonumeroiden ja nimikylttien materiaalivaihtoehdot ovat alumiini, messinki ja ruostumaton teräs (RST).

Alumiini on materiaalina ihanteellinen talonumeroksi. Se myös soveltuu hyvin sekä irtokirjaimina (numeroina), että kaiverrettuna kylttinä. Koska valittu tekstityyppi ja väri ratkaisee lopullisen ilmeen, soveltuu alumiini sekä moderneihin, että perinteisiin talomalleihin. Alumiinia voidaan myös käsitellä ja maalata eri sävyihini, jolloin sen ilme eri taustoja vasten on muokattavissa.

Messinki on materiaalina perinteinen, ajaton ja tyylikäs talonumerointiin ja nimikylteiksi. Messinki on myös klassisen tyylikäs  irtokirjaimina (numeroina) tai esimerkiksi kaiverrettuna oven nimikyltiksi.  Koska valittu tekstityyppi ratkaisee lopullisen ilmeen, myös messinki soveltuu monipuoisesti eri talomalleihin.

Ruostumaton teräs, eli RST on tyylikäs vaihtoehto talonumerointiin ja nimikylteiksi. Nimikylttinä ruostumaton teräs on myös hyvin moderni vaihtoehto.

 

Talonumerot ja nimikyltit valmistetaan asiakkaan tilauksen pohjalta ja 100% kierrätettävästä materiaalista. Tuote on myös kotimainen,  ne valmistetaan Lahdessa.

Numeroiden ja nimikyltien mukana saat asennussabloonan, sekä kiinnitystarvikkeet. Tarvittaessa hoidamme myös asennuksen.

Ota meihin yhteyttä, tehdään suunnitelmista totta!

Talonumero kadun- tai talonnimellä on yksilöllinen ratkaisu
Suunnittele ja tilaa yksilöllinen talonumero. Voit myös yhdistää numeroon kadunnimen, talon nimen tai sukunimen. Testaa eri tekstikorkeuksia, tekstityyppejä ja asemointeja!
Miten voimme auttaa?