Talonumero, nimi julkisivuun ja oveen

saat meiltä yksilöllisen ja näyttävän talonumeron ja talon nimen julkisivuun

Saat meiltä toiveesi mukaisen, tyylikkään talonumeron, sekä talon nimen julkisivuun. Viimeistele talon julkisivu siihen suunnitellulla talonumerolla. Talon nimi julkisivussa tekee talosta myös yksilöllisen.

Talonumeron ja nimen tekstityyppi ja koko toteutetaan toiveesi mukaisesti. Korkeudet muutamista senteistä niin suureksi kuin ne haluat. Materiaalivahvuudet 1/1,5/2/3/4/5/6/10 mm. Kiinnitys seinään joko läpiruuveilla tai piilotapeilla. Läpiruuvieissa ruuvin kanta jää näkyviin, piilotapeilla pinta jää sileäksi ja kiinnitys on numeron (ja nimen) takaa. Molempiin tulee myös korokeholkit, jotka nostavat numeron ja nimikyltin irti pinnasta.  Korokeholkin ansiosta valaistuksen myös saa numeroiden ja kirjainten taakse. Yläpuolelle asennettu valaisin taas antaa kauniin valo/varjoefektin numerolle ja nimelle.

Talonumeroiden ja talon nimikylttien valmistuksessa käytetään laadukkaita, säänkestäviä materiaaleja.  Valmistuksessa jäävä leikkuuylijäämä on 100% kierrätettävää, koska metallit eivät sisällä muovia. Tuotteet ovat myös kotimaisia, valmistamme ne tilaustyönä Lahdessa.

Asennukseen saat asennussapluunan ja kiinnitystarvikkeet.

Katso valmiita ideoita tai suunnittele omasi. Autamme myös suunnittelussa.

Pyydä tarjous omastasi!

 

talonumeron ja talon nimikyltin materiaalivaihtoehdot

Luonnonväriin anodisoitu alumiini on sellaisenaan tyylikäs. Alumiinia voidaan myös maalata esimerkiksi talon sävyyn tai siitä hyvin erottuvaksi. Valitse sopiva sävy tai pysy hyvissä perusväreissä, kuten valkoisen, harmaa ja musta. Vaihtoehtoina sävyt RAL-värikartan mukaan.

Messingin kullanhohtoinen väri on hyvin tyylikäs. Messinki voidaan myös patinoida vaalean ruskeasta lähes mustanruskeaksi.

Kuparin sävy on hieman punertava ruusukulta.

Ruostumattoman teräksen, eli RST.n pinta hiotaan ja se saa siten upean himmeän kiillon.

Musta rauta saa ruostua ajan myötä.

 

Katso myös kuvia Kouvolan asuntomessujen Airon Neidon nimikyltistä, sekä lyhyt video nimikyltin asennuksesta kiviseinään.

Talonumero irtokirjaimin. materiaali ruostumaton teräs.
Talonumero irtokirjaimin, kiinnitys seinään piilotapeilla.

talonumero ja talon nimikyltti

Esimerkkejä eri tekstityypeistä. Näistä malleista löytyy perinteinen, klassinen, tyylitelty ja moderni.

Valitse jokin näistä tai tuhansista muista tekstityyppivaihtoehdoista!

Nimikyltti oveen

Valmistamme yksilölliset, tyylikkäät ja laadukkaat oven nimikyltit.

Yksilöllisen ilmeen varmistaa se, että kaikki tekstityypit (fontit) ovat käytettävissäsi ja materiaalivaihtoehtoja on useita. Valmistamme nimikyltit alumiinista, messingistä, kuparista ja ruostumattomasta teräksestä (HST eli haponkestävä teräs). Nimikyltit valmistetaan joko kaivertamalla tai lasermerkkaamalla nimi kilpeen, tai nimi voidaan myös aukileikata (aukottaa). Nimikyltti voidaan tehdä myös irtokirjaimin.

Autamme myös suunnittelussa.

Pyydä tarjous omastasi!

Miten voimme auttaa?