Talonumerot ja talon nimikyltit

Yksilöllisellä ja laadukkaalla talonumeroinnilla saat juuri talosi tyyliin ja väriin sopivan numeroinnin. Voit myös yhdistää talon numerokyltiin myös nimikyltin, kuten kadunnimen, talonnimen tai perheen nimen.

Anna tarkat tiedot tai kerro ideasi. Valmistamme numero- ja nimikyltit aina yksilöllisesti.

Materiaalivaihtoehtoina alumiini, messinki ja ruostumaton teräs (RST). Yleisimmin käytetyt numerokorkeudet talonumeroinnissa on 200-500 mm. mutta korkeus voi olla jopa 1,5 m. Tyypillinen materiaalivahvuus on 2-5 mm. Talonumerot- ja nimikyltit kiinnitetään seinään joko piiloruuvein, piiloruuvein koroketapeilla tai läpiruuvein. Koroketapit nostavat numeroinnin ja tekstin muutamia senttejä irti pinnasta.

Talon numerokyltit valmistetaan 100% kierrätettävistä materiaaleista kotimaassa, Lahdessa.

 

Talonumeron ja talon nimikyltin materiaalivaihtoehdot

Alumiini

Alumiini on materiaalina ihanteellinen talonumeroinnin ja talon nimikyltityksen valmistukseen. Alumiini on kestävä ja myös maalattavissa haluttuun sävyyn. Luonnonvärieloksoitu alumiini on valmiiksi tyylikäs pinnaltaan ilman minkäänlaista käsittelyä.

Messinki

Messinki on materiaalina perinteinen, ajaton ja tyylikäs talon kylttimateriaali. Messinkinen teksti voidaan patinoida tummaksi tai maalata haluttuun sävyyn. Messinkikilpi ja numerointi hiotaan ja yleensä suojataan lakalla, jolloin messingissä normaalisti tapahtuvaa tummumista voidaan estää ja hidastaa.

Teräs (RST)

Teräs on tyylikäs vaihtoehto talon numerokyltiksi. Hiottu RST-irtokirjain on pinnaltaan hiukan ”etäinen”, mutta luo pienimuotoisenakin dynaamisen vaikutelman.


Tyylikäs vaihtoehto yksilölliseen talonumerointiin
Miten voimme auttaa?