Talonumero, nimi julkisivuun ja oveen

Talonumero, nimikyltti oveen ja julkisivuun

Valmistamme talonumeroita ja nimikylttejä yksilöllisesti asiakastilauksena. Kaikki tekstityyppivaihtoehdot (fontit) mahdollisia. Numeroiden ja nimikylttien korkeus ja leveys tilauksen mukaisesti.  Valmistamme myös nimikylttejä oveen.

Talonumero ja nimikyltti irtokirjaimista

Materiaaleina alumiini, messinki, kupari, ruostumaton teräs (RST), sekä musta rauta.

Alumiini on materiaalina ihanteellinen talonumeroksi. Alumiini voidaan maalata esimerkiksi tumman harmaaksi tai mustaksi, tai se voidaan jättää luonnonväriin anodisoiduksi. Messinki voidaan patinoida tummaksi tai jättää messingin väriseksi. Messinki viimeistellään hionnalla ja lakkauksella. Kupari on ominaisuuksiltaan hyvin paljon messingin kaltainen. Ruostumaton teräksen, eli RST.n pinta hiotaan ja teräs saa hionnalla upean himmeän kiillon. Musta rauta ruostuu tyylikkäästi ajan myötä.

Kiinnitystapoina piiloruuvit tai läpiruuvit korokeholkein. Korokeholkit nostavat numeron ja kirjaimen irti pinnasta, mikä antaa  syvyyttä ja luo myös hienon varjoefektin. Vastaavasti sijoittamalla kyltin taakse valaistuksen, saat hienon valoefektin. Läpiruuvikiinnityksessä ruuvin kanta jää tyylikkäästi näkyviin numeron tai kirjainten päälle.

Yleisimmin käytetty talonumeronkorkeus on 100-500 mm.  mutta valmistamme myös korkeampia. Tyypillinen materiaalivahvuus  on 2-5 mm. Materiaalivahvuuksia myös muita, kuten 10mm. Kun kiinnitystapa on läpiruuvi, soveltuu siihen 2-3mm materiaali, piilotappikiinnityksessä materiaalivahvuus tulee olla 3-4mm. käytetystä materaalista riippuen.

Asennusta varten saat asennussabluunan, sekä valitsemaasi kiinnitystapaan kiinnitystarvikkeet. Tarvittaessa hoidamme myös asennuksen.

Talonumerot ja nimikyltit valmistetaan laadukkaista materiaaleista. Leikkuuylijäämä on myös 100% kierrätettää, koska metallit eivät sisällä muovia. Tuotteet ovat kotimaisia, ne valmistetaan Lahdessa.

Saat meiltä myös nimikyltit eri postilaatikkomalleihin. Tilaa sivun oikeasta yläreunasta: POSTILAATIKKOKILVET

 

Ohessa muutamia tekstityyppivaihtoehtoja. Valmistamme numeroita ja nimikylttejä tuhansilla eri tekstityypeillä. Valitse omasi ja ota meihin yhteyttä. Keskustellaan lisää siitä, kuinka voimme toteuttaa toiveesi.

Talonumero kadunnimellä grafiitin harmaaksi maalatuista alumiini-irtokirjaimista.
Talonumero kadunnimellä grafiitin harmaaksi maalatuista alumiini-irtokirjaimista.
Miten voimme auttaa?