Talonumero, nimi julkisivuun ja oveen

Talon nimikyltti ja talonumero

Saat meiltä toiveesi mukaisen, yksilöllisen ja tyylikkään talonumeron, sekä nimikyltin talon julkisivuun. Kirjainkorkeus ja tekstityyppi toiveen mukaisesti, useita eri materiaali- ja viimeistelyvaihtoehtoja.

Talonumerot ja talon nimikyltit valmistetaan laadukkaista, säänkestävistä materiaaleista. Niiden leikkuuylijäämä on 100% kierrätettävää, koska metallit eivät sisällä muovia. Tuotteet ovat kotimaisia, valmistamme ne Lahdessa.

Katso valmiita ideoita tai suunnittele omasi. Autamme myös suunnittelussa.

Talon nimikyltti ja talonumero, materiaalivaihtoehdot

Materiaalivaihtoehdot ovat messinki, kupari, ruostumaton teräs (RST), musta rauta sekä alumiini.

Alumiini on materiaalina ihanteellinen numeroiden ja kirjainten valmistukseen. Alumiini voidaan maalata (RAL-värikartta) esimerkiksi valkoiseksi, tumman harmaaksi tai mustaksi. Näin saat talon väriin joko yhteensopivan tai selkeästi erottuvan numeron ja nimikyltin. Alumiini voidaan jättää myös luonnonväriin anodisoiduksi, eli alumiininväriseksi.  Katso kuva alumiinisesta, mustaksi maalatusta Villa Kaislan nimikyltistä.

Messinki on ajaton ja sen kullanhohtoinen väri on hyvin tyylikäs. Messinki voidaan myös patinoida, patinointiaste vaaleasta ruskeasta lähes mustaan. Messinki viimeistellään suojalakkauksella.

Kupari on ominaisuuksiltaan hyvin paljon messingin kaltainen ja hyvin ajankohtainen materiaali. Kuparin sävy on hieman punertava ruusukulta.

Ruostumaton teräs, eli RST on trendikäs ja dynaaminen materiaali. RST.n pinta hiotaan ja se saa siten upean himmeän kiillon.

Musta rauta saa ruostua ajan myötä.

Tyypillinen numeroissa ja nimikylteissä käytetty materiaalivahvuus on 2-5 mm. mutta myös muut vahvuudet ovat mahdollisia.

Katso lisäkuvia tumman harmaaksi maalatusta talon nimikyltistä ja talonumerosta, sekä lyhyt video  seinään kiinnityksestä. Kohde on Kouvolan asuntomessujen Airon Neito.

 

talon nimikylttien ja numeroiden kiinnitysvaihtoehdot

Numerot ja kirjaimet kiinnitetään seinään joko piilotapeilla tai läpiruuveilla.

Läpiruuvikiinnityksessä ruuvin kanta jää näkyviin. Numeroiden ja kirjainten taakse tulee korokeholkit, jotka nostavat ne irti seinäpinnasta ja kosteus ei siten jää kyltin ja seinäpinnan väliin.

Piilotapit asennetaan numeroiden ja kirjainten taakse ja pinta jää sileäksi. Myös piilotappikiinnitykseen tulee korokeholkit.

Nimeen voidaan tehdä ”alleviivaus”, joka yhdistää kirjaimia toisiinsa. Se vähentää tarvittavien kiinnityskohtien määrää.

Korokeholkin ansiosta voi esimerkiksi valaistuksen asentaa numeroiden ja kirjainten taakse. Yläpuolella oleva valaisin antaa kauniin valo/varjoefektin numerolle ja nimikyltille.

Asennukseen saat asennussapluunan ja kiinnitystarvikkeet.

 

Pyydä tarjous omastasi!

Talonumero irtokirjaimin. materiaali ruostumaton teräs.
Talonumero irtokirjaimin, kiinnitys seinään piilotapeilla.

talonumero ja talon nimikyltti

Esimerkit perinteisestä, klassisesta, tyylitellystä ja modernista tekstityypistä. Valitse jokin näistä, tai tuhansista muista tekstityypeistä.

Nimikyltti oveen

Valmistamme yksilölliset, tyylikkäät ja laadukkaat oven nimikyltit.

Yksilöllisen ilmeen varmistaa se, että kaikki tekstityypit (fontit) ovat käytettävissäsi ja materiaalivaihtoehtoja on useita. Valmistamme nimikyltit alumiinista, messingistä, kuparista ja ruostumattomasta teräksestä (RST eli haponkestävä teräs). Nimikyltit valmistetaan joko kaivertamalla tai lasermerkkaamalla nimi kilpeen, tai nimi voidaan myös aukileikata (aukottaa). Nimikyltti voidaan tehdä myös irtokirjain.

Autamme myös suunnittelussa.

Pyydä tarjous omastasi!

Miten voimme auttaa?