Talonumero, nimi julkisivuun ja oveen

yksilöllisesti valmistettu talonumero, talon nimikyltti ja nimikyltti oveen

Saat meiltä kotisi tyyliin parhaiten sopivan talonumeron ja talon nimikyltit.

Valmistamme yksilölliset ja tyylikkäät talonumerot ja talon nimikyltit. Yksilöllisen ilmeen varmistaa se, että voit suunnitella mallin itse. Käytettävissäsi on kaikki tekstityypit (fontit), numeron ja kirjainten korkeus on vapaasti valittavissa ja materiaalivaihtoehtoja on useita; alumiini – myös maalattu musta, tumman harmaa, valkoinen jne. – messinki, kupari, ruostumaton teräs (RST) ja musta rauta. Asentaminen onnistuu hyvin, koska teemme jokaiseen tilaukseen mukaan myös asennussapluunan. Lisäksi mukaan tulee kiinnitystarvikkeet.

Talonumerot ja nimikyltit valmistetaan laadukkaista säänkestävistä materiaaleista. Leikkuuylijäämä on myös 100% kierrätettävää, koska metallit eivät sisällä muovia. Tuotteet ovat kotimaisia, valmistamme ne Lahdessa.

Katso valmiita ideoita tai suunnittele omasi. Autamme myös suunnittelussa.

talonumero ja nimikyltti taloon, eri vaihtoehtoja

Alumiini on materiaalina ihanteellinen talonumeroksi ja talon nimikyltiksi. Alumiini voidaan maalata esimerkiksi tumman harmaaksi tai mustaksi, tai se voidaan jättää luonnonväriin anodisoiduksi. Messinki voidaan patinoida tummaksi ja messinki myös viimeistellään lakkauksella. Kupari on ominaisuuksiltaan hyvin paljon messingin kaltainen. Ruostumaton teräksen, eli RST.n pinta hiotaan ja se saa siten upean himmeän kiillon. Musta rauta saa ruostua ajan myötä.

Numerot ja kirjaimet kiinnitetään seinään joko piilotapeilla tai läpiruuveilla. Läpiruuvikiinnityksessä ruuvin kanta jää tyylikkäästi näkyviin. Piilotapit ovat numeroiden ja kirjainten takana ja pinta jää sileäksi. Molempiin kiinnitystapoihin tulee korokeholkit, jotta kosteus ei jää kyltin ja seinäpinnan väliin. Korokeholkin ansiosta voit myös sijoittaa valaistuksen numeroiden ja kirjainten taakse.

Talonumeroita ja nimikylttejä valmistetaan toiveen mukaisessa koossa. Materiaalivahvuus myös toiveen mukaisesti. Tyypillinen vahvuus on 2-5 mm. mutta myös muut vahvuudet mahdollisia. Ohuet materiaalit soveltuvat läpiruuvikiinnitykseen, vahvempiin voidaan asentaa piilotappikiinnitys.

Talon nimikyltti irtokirjaimilla. Materiaali ruostumaton teräs.

Pyydä tarjous omastasi!

Talonumero irtokirjaimin, kiinnitys seinään piilotapeilla.
Talonumero irtokirjaimin, kiinnitys seinään piilotapeilla.

talonumero ja talon nimikyltti

Esimerkit perinteisestä, tyylitellystä, modernista ja klassisesta fontista. Valitse jokin näistä, tai jokin muu tuhansista fonttivaihtoehdoista.

Nimikyltti oveen

Valmistamme yksilölliset, tyylikkäät ja laadukkaat oven nimikyltit.

Yksilöllisen ilmeen varmistaa se, että kaikki tekstityypit (fontit) ovat käytettävissäsi ja materiaalivaihtoehtoja on useita. Valitse kotisi tyyliin parhaiten sopiva fontti ja materiaali.

Valmistamme oven nimikyltit hyvälaatuisesta alumiinista, messingistä, kuparista ja ruostumattomasta teräksestä (RST/haponkestävä teräs). Valmistustapoina kaiverrus, irtokirjaimet, irtokirjaimet kiinnitettynä pohjaan, nimen aukileikkaus kylttiin tai nimen lasermerkkaus.  

Autamme myös suunnittelussa.

Pyydä tarjous omastasi!

Talonumeron ja talon nimikyltin asennus

Miten voimme auttaa?