Turva- ja ohjekilvet

TURVA- JA OHJEKILVET, sekä turva- ja ohjetarrat

Saat meiltä kaikki turva- ja ohjekilvet. Valmistamme kilvet ja tarrat myös käyttökohteen mukaan.

Turva- ja ohjekilvet valmistetaan eri valmistustekniikoilla tai yhdistämällä eri valmistustapoja materiaalista ja käyttötarkoituksesta riippuen. Myös symbolien kaiverrus onnistuu. Valmistustekniikoita ovat mm. kaiverrus, lasermerkkaus ja tekstin läpileikkaus. Eri valmistustekniikoita voi myös yhdistellä samaan kilpeen. Käytettävät kilpimateriaalit ovat käyttötarkoituksesta riippuen kaiverrusmuovi, haponkestävä teräs, alumiini ja värieloksoitu alumiini. Saat meiltä myös turva- ja ohjetarrat.

Katso video teräksisen varoituskilven valmistuksesta lasermerkkauksella.

Poistumistieopasteet

Poistumisteiden merkintä on tärkeä osa rakennuksen turvallisuutta. Poistumistieopasteilla saa merkittyä uloskäytävät ja pääsyn niille selkeästi.

Paloalan kilvet

Paloturvallisuusopasteet ovat palokunnan toiminnan kannalta välttämättömiä. Paloalan kilvillä kerrotaan mm. palopostien sijainti, sammutuspeitteiden ja sammuttimien sijanti, sekä kaikki muu olennainen tieto sammutustöitä varten.

Väestönsuojelukilvet

Valmistamme kaikkia väestönsuojelulain mukaisia kilpiä ja opasteita. Väestönsuojelukilvillä merkitään väestönsuojien sijainti kiinteistöissä.

Ensiapukilvet

Ensiapukilvillä saadaan merkittyä ensiapupisteet. Jälkivalaisevana merkit näkyvät hyvin myös pimeässä.

Varoituskilvet

Erityyppiset varoituskilvet ohjaavat toimimaan turvallisesti ja ne toimivat muita turvatoimia täydentävänä.

Kieltokilvet

Kieltokilvet auttavat merkitsemään rajoitukset alueen käytössä, tai pitämään esimerkiksi kielletyt alueet vain asianosaisten käytössä.

Ohjekilvet

Ohjekilvet ovat useimmiten sinisellä taustalla ja huutomerkki kertoo huomion tarpeesta. Ohjekilvet neuvovat jokapäiväisessä toiminnassa, mutta myös erityistilanteissa. Ohjekilpiä ovat esimerkiksi työmaiden ohjeistukset kuten esimerkiksi ”käytettävä kuulonsuojaimia”.

Sähköalan kilvet

Erityyppiset sähköalan varoituskilvet ja merkintäkilvet.

Kiinteistökilvet

Kiinteistökilvet ohjaavat ja opastavat liikkumista kiinteistön alueella.  Saat meiltä kaikki merkintä- ja varoituskilvet kiinteistöjen sisä- ja ulkotiloihin, sekä mm; alueella kameravalvonta, pysäköinti sallittu vain talon asukkaille ja tupakointi kielletty -merkit.

 

Kuinka voimme auttaa? Ota yhteyttä!

Turva- ja ohjekilpi. palohälytin-symboli on jyrsitty koholle alumiinilevyyn. Pohja ylimaalattu punaiseksi, tekstit ja kehys hiottu. Viimeistelynä lakkaus.
Turva- ja ohjekilpi. Paloturvallisuus-kuva on jyrsitty koholle alumiinilevyyn. Pohja ylimaalattu punaiseksi, tekstit ja kehys hiottu. Viimeistelynä lakkaus.
Miten voimme auttaa?