Opastevitriini

opaste- ja ilmoitusvitriinit sisätiloihin ja ulos

Saat meiltä laadukkaista materiaaleista ammattitaidolla valmistetut opaste- ja ilmoitusvitriinit kaikkeen tiedottamiseen sisätiloissa ja ulkona. Vitriinit ovat näyttäviä, kestäviä ja helppohoitoisia. Opaste- ja ilmoitusvitriinien mitoitus, profiilin viimeistely (maalaus), sekä ilmoituspinnan sävy toteutetaan toiveen mukaisesti. Tarvittaessa teemme myös asennuksen.

opaste- ja ilmoitusvitriinit kiinteistön tiedottamiseen

Muotoiltuun alumiiniprofiiliin suunniteltuja opastevitriinejä valmistetaan sekä seinämallina, että omilla jaloilla seisovina. Opastevitriini sisältää liukulasit Abloy classic -lukolla varustettuna ja tarvittaessa avaimen voi sarjoittaa kiinteistön muihin avaimiin. Vitriinit saa myös valaistuina.

Ilmoituspintana vitriineissä on Forbon BULLETIN BOARD -ilmoituspinta.

Vakiovärit ilmoituspintamateriaaleissa;

  • Vaalean harmaa Oyster shell
  • Vihertävän harmaa Duck egg
  • Tumman harmaa Black olive

Suosittelemme valitsemaan ulos asennettavaan vitriiniin vaalean ilmoituspintavärin. Tummempi sävy soveltuu paremmin sisätiloihin. Katso kaikki värivaihtoehdot Forbon Bulletin Board esitteestä Porras- ja ilmoitustaulu –sivultamme.

Saat meiltä myös muita, kuin alumiiniprofiiliimme valmistettuja vitriinejä. Esimerkkinä Verla-tehdasmuseolle valmistetut opastevitriinit ovat mustaksi maalattua alumiinia teräsrungolla. Yksityiskohtana vitriinin taustalla oleva Verlan logo.

Vitriiniprofiili, eloksoitua alumiinia
Miten voimme auttaa?