Hollolan Vuoden yrittäjät 2021

Hollolan Vuoden yrittäjät 2021

Niko ja Toni Lahtinen on valittu Hollolan Vuoden yrittäjiksi 2021!

Niko ja Toni Lahtinen on valittu tänä vuonna Vuoden hollolalaisiksi yrittäjiksi. Niko ja Toni ovat ehtineet toimia Kilpi-Koskinen oy:n yrittäjinä vasta kolmen vuoden ajan, joten tunnustus tuli heille positiivisena yllätyksenä.

”Tosi hämmentynyt fiilis oli. Emme osanneet yhtään odottaa, sillä olemme tässä vasta kolme vuotta olleet veljen kanssa yrittäjinä”, Niko kertoo.

Kilpi-Koskinen toimii jo kolmannessa polvessa, joka teki vaikutuksen Vuoden Yrittäjä -valintaraatiin. Valintaraati arvostaa ennen kaikkea Kilpi-Koskisen vuosien varrella toteuttamien lukuisten kuntien ja kaupunkien, liikeyritysten, tuotantolaitosten, hotellien ja risteilijöiden vaativia opastekokonaisuuksia sekä kotimaassa, että ulkomailla. Kilpi-Koskinen on onnistunut myös pysymään vakaana ja perinteisenä nykyaikaisella otteella, mikä teki myös vaikutuksen valintaraatiin.

Näiden upeiden uutisten siivittämänä, jatkamme kovaa työtämme ja ensiluokkaisten palveluiden tarjoamista asiakkaillemme nyt ja jatkossa. Teemme mahdottomasta mahdollista ja suunnitelmista totta!

Lue koko Etelä-Suomen Sanomien uutinen tästä.

Lue myös Päijät-Hämeen Yrittäjien tekemä uutinen tästä.Miten voimme auttaa?