Huipputyylikäs ja yksilöllinen nimikyltti tai opaste lasermerkkauksella!

Tekstit ja kuvat on lasermerkattu RST-kilpiin.

Huipputyylikäs ja yksilöllinen nimikyltti tai opaste lasermerkkauksella!

Kaiverruksen ja lasermerkkauksen erityisosaajana haluamme ylittää odotuksesi.

Nimi ja kuva on lasermerkattu RST-kilpeen.

Toiveena yksilöllinen opaste, nimikyltti tai symboli?

Lasermerkkaus on kiehtova vaihtoehto tekstin, kuvan ja koristeiden merkkaukseen. Lasersäde tuottaa merkkausjäljen, joten mitään kemikaaleja tai työkaluja ei tarvita. Lasermerkkauksella haluttu (toistettu) teksti ja kuvio on äärimmäisen tarkkaa ja huolellista. Lasermerkkauksessa väripinta on yhtenäinen oksidikerros, jossa värien tarkka toisto tapahtuu väriasetusten säätämisellä kuntoon, sekä laadukkaalla piirto-ohjelmalla. Laserilla värinmerkkaus on suhteellisen nopeaa ja tarjoaa lisämahdollisuuksia yksilöllisten tuotteiden valmistukseen. Lasermerkkauksella tuotteeseen saadaan tyylikkäitä ja tarkkoja lisäelementtejä ja se tekee lopputuloksesta näin kiehtovamman.

Tekstit ja kuvat on lasermerkattu RST-kilpiin.

Lasermerkkaus värintoistolla onnistuu metalleista  haponkestävään teräkseen ja titaaniin. Värintoisto alumiinilevyyn ei ole mahdollista, mutta kylläkin laadukkaan mustavalkoisen tekstin ja kuvan toisto.

Tekstit ja kuva on lasermerkattu alumiinikyltteihin.

Valmistamme lasermerkkauksella monipuolisesti kyltit, kilvet ja opasteet. Lasermerkkaamme niin pienet tuotteet, kuin suuret pinnatkin. Myös erikoistyöt yksilöllisiin ja vaativiinkin kohteisiin. Olemme myös innokkaita kokeilemaan uutta!

Tekstit ja kuvat on lasermerkattu RST-kilpiin.

Teollisuuden kone- ja laitekilvet

Valmistamme lasermerkkauksella myös teollisuuden kone- ja laitekilvet. Lasermerkkaamalla saadaan korkealaatuista merkkausjälkeä eri käyttökohteisiin. Lasermerkkauksella kilpeen saadaan kuviointia ja merkintäteknologiaa, joka tarjoaa lisämahdollisuuksia tuotteen brändäykseen ja teollisuuden jäljitettävyysmerkintöihin.

Konekilvet rustumatonta terästä. Tekstit lasermerkattu. Valmet-logo kaiverrettu ja maalattu.

Lasermerkkaamme kilpiin myös tarvittavat koodimerkinnät, kuten EAN, UPC, Code 25, ITF, Codabar, PDF417, DATAMATRIX, MicroQRCODE jne.

Valmistamme tuotteet ammattitaidolla ja laadukkaasti. Autamme mielellämme myös suunnittelussa.

Ota yhteyttä ja kerro toiveesi!Miten voimme auttaa?