Kilpi-Koskinen Oy 35-vuotta!

Kaiverrettu messinkikilpi, koulun nimikyltti. Tekstit kaiverrettu, kuvio hiekkapuhallettu. Viimeistelynä lakkaus.

Kilpi-Koskinen Oy 35-vuotta!

Kilpi-Koskinen Oy täytti tänä vuonna 35-vuotta. Yritys myös muutti suurempiin, uudistettuihin toimitiloihin Lemminkäisenkatu 2, Lahdessa. Uudet toimitilat toivat tuplasti lisää neliöitä ja tuotantotilan korkeuskin kasvoi viiteen metriin. Uudet tilat mahdollistavat suuremman laitekannan, helpottavat isojen materiaalien kanssa toimimista, sekä toivat lisää materiaalien varastointimahdollisuutta.

Ruostumattomasta teräksestä kerrosopaste. Opastekyltti kaiverrettu ja maalattu, viimeistelynä hionta

Kiinteistön kerrosopaste messingistä, nimiliuskat vaihdettavissa. Tekstit kaiverrettu ja patinoitu. Messinkiliuskat hiottu ja lakattu.

vesileikkuri, kilpikaiverrus, lasermerkkaus

Laitekantamme mahdollistaa monipuolisesti erityyppiset kaiverrukset, aukileikkaukset ja lasermerkkaukset. Meillä on myös kattava tarratuotanto. Kaiverruskoneista massiivisin on 9000 litran vesileikkuri, joka mahdollistaa myös hyvin massiivisten tuotteiden kaiverruksen. Vesileikkurin lisäksi tuotantoon on erityyppisiä kaiverruskoneita. Laserleikkureilla pystymme tekemään tarkkaa lasermerkkausta.

Kone- ja laitekilpi ruostumatonta terästä. Tekstit kaiverrettu ja maalattu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Alumiiniset irtokirjaimet osoitekylttinä. Vahvuus 5mm. Kiinnitys kiskoon piilotapein ja korokeholkein.

Opastekyltit, irtokirjaimet, porras- ja ilmoitustaulut, kiinteistöjen sisä- ja ulko-opasteet, liikennemerkit

Valmistamme kaiverretut kilvet ja irtokirjaimet, kiinteistöjen ja toimitilojen porras- ja ilmoitustaulut sekä muut opasteet. Kiinteistöjen ulko-opasteet, aluekartat sekä liikennemerkit, sekä teollisuuden opaste,- sekä erilaiset konekilvet. Raaka-aineina käytämme korkealaatuista messinkiä, alumiinia, ruostumatonta- ja haponkestävää terästä, akryylia, muovia, puuta jne. Olemme myös innokkaita kokeilemaan uusia materiaaleja.

Äänekosken paloaseman nimikyltti ja numerot irtokirjaimina, maalattua alumiinia. Kiinnitys asennuskiskoon.

Alumiininen aluekartta. Tarratekstit vaihdettavissa paneeleissa.

Nimikyltit ja numerot, muistolaatat

Kilpi-Koskinen on luotettava yhteistyökumppani. Toiminta-ajatuksemme on tuottaa palvelu asiakkaan tarpeen mukaan suunnittelusta asennukseen. Toimimme myös kiinteässä yhteistyössä suunnittelu- ja arkkitehtitoimistojen kanssa. Valmistamme yksilöllisesti mm. kiinteistöjen nimikyltit ja numerot, erityyppiset kaiverretut kilvet, kyltit ja opasteet, Yksityisasiakkaita palvelemme yksilöllisesti opasteissa, kilvissä, nimikylteissä ja esimerkiksi talonumeroissa. Valmistamme myös erityyppiset muistolaatat.

Talon nimikyltti harmaaksi maalattua alumiinia. Talo Villa Kaisla.

Talon nimikyltti irtokirjaimilla. Materiaali ruostumaton teräs.

Kilpi-Koskinen Oy AAA -luottoluokitus

Yrityksellämme on AAA-korkein luottoluokitus, Luotettava kumppani -sertifikaatti ja Suomen vahvimmat -platina 2007-2019. Olemme saaneet ECOHZ -sertifikaatin osoituksena siitä, että käyttämämme sähkö on  alkuperätakuumerkittyä ja 100 % uusiutuvaa energiaa.

Teemme mahdottomista mahdollista ja suunnitelmista totta!

Ota yhteyttä!Miten voimme auttaa?