Liikennemerkit ja lisäkilvet nopeasti ja vaivattomasti

Lisäkilpiä liikennemerkkitolppaan.

Liikennemerkit ja lisäkilvet nopeasti ja vaivattomasti

Saat meiltä kaikki viralliset liikennemerkit ja lisäkilvet nopeasti ja vaivattomasti. Lisäkilpiin valmistamme tarvittavan tekstin. Meiltä myös pystytykseen terästolpat, betonijalat ja kiinnikkeet.

Liikennemerkit ja kiinteistöopasteet kattavasta valikoimasta kauttamme.

autopaikkakyltti

Valmistamme myös autopaikkakyltit. Autopaikkakyltti auton rekisterinumerolla, paikan haltijan tai yrityksen nimellä, logolla, tai vieras/varattu -tekstillä jne. Autopaikkakyltit valmistetaan joko kantattuihin pohjiin tarratekstillä, kaiverrettuina kilpinä tai vaihdettavilla tekstiliuskoilla. Myös lämpöpistokekotelon kanteen kaiverrettu kyltti, tai pelkkä tarranumero ja haluttu teksti.

kiinteistöopasteet

Saat meiltä myös kaikki kiinteistöopastamiseen tarvittavat tuotteet, kuten ulko-opasteet, kerros- ja hissiopasteet, ovikilvet, jätekilvet, sekä numerokilvet saarikiinteistöön. Opasteet valmistetaan ammattitaidolla laadukkaista materiaaleista.

Aluekartta kantatulla alumiinipohjalla, päällä graffitisuojakalvo. Kiinnitys liikennemerkkikiinnikkeillä tolppaan.

koirien kieltomerkki

Eikä tässä vielä kaikki! 🙂 Saat meiltä myös koirien kieltomerkit. Valmistamme merkit toiveen mukaisessa koossa ja kuvalla. Myös eri materiaalivaihtoehtoja, ja kiinnitystapoja.

Koiran kieltomerkki liikennemerkkikiinnikkeellä.

Tarvittaessa hoidamme myös asennuksen.

Katso lisää ja ota yhteyttä!

https://www.kilpi-koskinen.fi/kiinteistoopasteet/Miten voimme auttaa?