Saat meiltä tienviitat, liikennemerkit ja lisäkilvet, sekä joukkoliikenteen opasteet

Lisäkilpi varatusta autopaikasta, materiaali kantattu alumiini. Kiinnitys liikennemerkkikiinnikkeillä tolppaan.

Saat meiltä tienviitat, liikennemerkit ja lisäkilvet, sekä joukkoliikenteen opasteet

Tutustu tarjontaamme!

TIENVIITAT JA KATUKYLTIT

Valmistamme katujen ja teiden nimikilvet. Katukilvet mustaksi tai valkoiseksi maalattua alumiinilevyä, tekstit tarrakirjaimilla ja liikennemerkki-fontilla. Katukilvet joko yksi- tai kaksipuoleisena. Valmistamme tienviitat ja katukyltit myös heijastavalla pohjalla tai tekstillä. Saat meiltä myös kilpien pystytykseen terästolpat, betonijalat ja kiinnikkeet. Tarvittaessa hoidamme asennuksen. Valmistamme myös yksilölliset tienviitat ja katukyltit. Materiaali, koko, väri ja tekstityyppi toiveen mukaisesti.

 

Tienviitta kiinteistöopasteena. Materiaali mustaksi maalattua alumiinia, tarratekstit.

Liikennemerkit ja lisäkilvet

Kauttamme kaikki viralliset liikennemerkit ja lisäkilvet nopeasti ja vaivattomasti. Saat meiltä myös pystytykseen terästolpat, betonijalat ja kiinnikkeet. Tarvittaessa hoidamme myös asennuksen.

Liikennemerkit ja kiinteistöopasteet kattavasta valikoimasta kauttamme.

Lisäkilpi varatusta autopaikasta, materiaali kantattu alumiini. Kiinnitys liikennemerkkikiinnikkeillä tolppaan.

JOUKKOLIIKENTEEN OPASTEET

Valmistamme joukkoliikenteen opasteet,  opasteet terminaaliin ja liityntäpysäköintiin. Materiaalit ja toteutus säädösten ja ohjeiden mukaisesti.

Pysäkkiopasteen kehys haponkestävää terästä, valkoiset pohjat kantattua polyesteripintaista alumiinia, symbolien pohja keltaista ja sinistä heijastavaa tarraa, tekstit ja symbolit mustaa pysyväismerkintätarraa. Kiinnitys liikennemerkkitolppaan tai pysäkkikatoksen päälle.

Valmistamme myös  bussipysäkeiden linjaliuskat, sekä opasteiden rakenteet. Linjaliuskoissa (pysäkkiliuskoissa) materiaali on alumiini. Liuskat totetutetaan aina 2-puolisina, tekstit irtileikattuna teipistä. Pysäkkiopasteen kehys haponkestävää terästä, pohjat kantattua polyesteripintaista alumiinia, symbolien pohja heijastavaa tarraa, tekstit ja symbolit mustaa pysyväismerkintätarraa. Kiinnitys liikennemerkkitolppaan tai pysäkkikatoksen päälle.

Kuinka voimme auttaa? Ota yhteyttä!

 Miten voimme auttaa?