Nimikyltti alumiinia

Kisällinkyltti valkoista kaiverrusalumiinia. Logo kaiverrettu ja maalattu siniseksi.

Nimikyltti alumiinia

KYLTTI TAI KILPI ALUMIINISTA

Yrityksen logokilpi maalattua alumiinia. Teksti aukotettu.

Alumiini on materiaalina erinomainen nimikilpien ja kylttien valmistukseen. Materiaalina alumiini on kevyt, mutta kestävä, sekä helposti kaiverrettava ja maalattava. Luonnonvärieloksoitu alumiini on pinnaltaan valmiiksi tyylikäs ja kestävä ilman minkäänlaista käsittelyä. Alumiinista valmistettuja nimikylttejä käytetäänkin paljon yrityksen nimikyltteinä niin sisä- kuin ulkotiloissakin.

Alumiini-irtokirjaimista yrityksen nimikyltti. Kiinnitys piilotapein ja korokeholkein.

Alumiinilevyille teksti tai logo voidaan tehdä myös tarrasta tai sitä voidaan käyttää esimerkiksi pohjalevynä akryylikirjaimille. Nimikilpi voidaan toteuttaa myös irtokirjaimin kiinnitettynä alumiinipohjaan.

Luonnonvärieloksoidun alumiinin materiaalivahvuudet ovat 1 mm, 1,5 mm, 2, 3, 4, 5, 8 ja 10 mm. Lisäksi  kaiverruksessa käytetään 2 mm tehdasvärjättyjä alumiineja, joista löytyy valmiita väripintoja kieltokyltteihin ja muihin huomiokilpiin. Tehdasvärjättyjen alumiinikylttien värisävyt ovat valkoinen, sininen, punainen, vihreä, hopea ja musta. Näissä kaiverrus voidaan jättää kirkkaalle alumiinipinnalle – tai kaiverrus voidaan polttomaalata haluttuun sävyyn.

Tarvittaessa asennamme alumiinikyltit

Kuinka voimme auttaa? Ota yhteyttä!Miten voimme auttaa?