Selkeä ja havainnollinen aluekartta kiinteistöille

On aika tarkistaa kiinteistöopasteiden kunto

           

Kevät etenee nyt vauhdilla ja piha-alueiden kunnostus on meneillään. Samalla kannattaa tarkistaa, ovatko kiinteistön opasteet talven jäljiltä kunnossa.

Aluekartta

Kiinteistön alueella vierailijoille, sekä pelastuslaitokselle on tarpeellista olla selkeä ja opastava aluekartta. Laadukas kiinteistöopastaminen antaa myös viimeistellyn ilmeen koko kiinteistölle.

Aluekartat valmistetaan säänkestävästä alumiinista ja kartan kuviot leikataan vahvaliimaisesta tarrakalvosta. Pintaan kiinnitetään vielä graffittisuojakalvo, josta spreijaukset ja muut sotkut on helppo pyyhkiä pois. Pienempikokoisen aluekartan voi kiinnitää joko kiinteistön seinään, tai liikennemerkkitolpilla maahan. Suuret alukartat asennetaan aina maahan liikennemerkkitolpilla.

Liikennemerkit, autopaikkakilvet, jätekilvet ja  ilmoitustaulut

Kiinteistön muut tarpeelliset opasteet, kuten liikennemerkit, autopaikkakilvet, jätekilvet, ilmoitustaulut ja nimikyltit helpottavat kiinteistön ylläpitoa ja edesauttavat hyvää järjestystä.

Saat meiltä kattavasti kaikki tarpeelliset kiinteistöopasteet. Oli tarve sitten isolle aluekartalle tai pienelle opastekyltille, kannattaa asia hoitaa kuntoon ennen kesää ja lomia. Tarvittaessa hoidamme myös niiden asennuksen.

Hyviä kevätpäiviä viihtyisällä piha-alueella!Miten voimme auttaa?