Porrastaulu ja ilmoitustaulu kiinteistön opastetauluna

Porras-ja ilmoitustauluja valmistettuna asiakkaan väritoiveen ja kokonaisuuden mukaisesti.

Porrastaulu ja ilmoitustaulu kiinteistön opastetauluna

Porrastaulu ja ilmoitustaulu

Porras-ja ilmoitustauluja valmistettuna asiakkaan väritoiveen ja kokonaisuuden mukaisesti.

Tyylikäs, laadukkaista materiaaleista valmistettu porrastaulu ilmoitustauluineen on kiinteistön käyntikortti. Se antaa hyvän kuvan koko taloyhtiöstä ja sen hoidosta. Porras- ja ilmoitustaulun koko, väri ja toiminnot toteutetaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Porras- ja ilmoitustaulun alumiinikehys on luonnonväriin eloksoitua alumiinia. Alumiiniprofiili voidaan myös maalata tai profiilin päälle voidaan asentaa  puu- tai messinkikehys.

Porras- ja ilmoitustaulu koostuu lukollisesta alumiinikehyksestä, akryylimuovilasista, taustavanerista sekä ilmoituspintana toimivasta Forbo Bulletin Board ilmoituspinnasta. 

Vakioväreinä linoleumpintaisessa BULLETIN BOARD  ilmoitustaulumateriaalissa ovat vaalean harmaa Oyster shell, vihertävän harmaa Duck egg, sekä tumman harmaa Black olive. Ilmoituspinnalla myös muita värivaihtoehtoja, jotka tilataan asiakkaan toiveen mukaisesti.

Kun profiili ja ilmoitustaulumateriaali on valittu huomioiden rapun tai kiinteistön värimaailma, saadaan kokonaisuuteen täydellisesti sopiva porrastaulu.

Porras- ja ilmoitustaulu voidaan jakaa lukittavaan nimitauluosaan ja avoimeen ilmoitustauluun, tai koko porrastaulu voi olla lukittava.

Porrastaulu uritetaan yleisesti porrastauluissa käytettäville valkoisille muovikirjaimille. Urituksen lisäksi porrastauluun voidaan jättää tilaa myös taloyhtiön tai asukkaiden ilmoituksia varten. Abloy classic -painonappilukko sarjoitettavissa taloyhtiön avaimille.

Porras- ja ilmoitustaulun vaihtokirjainten väri on valkoinen ja materiaali muovi. Kirjainten ja numeroiden vakiokorkeus on 13mm, mutta myös 19mm korkeat kirjaimet ovat mahdolliset. Kirjaimet on helppo kiinnittää ja vaihtaa valmiiksi uritettuun nimitauluun. Porrastaulun otsikkona käytettävä kiinteistön tai taloyhtiön nimi voidaan valmistaa myös alumiini,- teräs,- tai messinki-irtokirjaimista.

Kaikki materiaalit on valittu niiden kestävyyttä ja helppohoitoisuutta ajatellen.

Tarvittaessa asennamme porras- ja ilmoitustaulut.

Kuinka voimme auttaa? Ota yhteyttä!Miten voimme auttaa?