Porrastaulu ja ilmoitustaulu kiinteistön opastetauluna

Porras-ja ilmoitustauluja valmistettuna asiakkaan väritoiveen ja kokonaisuuden mukaisesti.

Porrastaulu ja ilmoitustaulu kiinteistön opastetauluna

Porrastaulu ja ilmoitustaulu

Porras-ja ilmoitustauluja valmistettuna asiakkaan väritoiveen ja kokonaisuuden mukaisesti.

Tyylikäs, laadukkaista materiaaleista valmistettu porrastaulu ilmoitustauluineen on kiinteistön käyntikortti. Se antaa välittömästi hyvän kuvan koko taloyhtiöstä ja sen hoidosta. Porras- ja ilmoitustaulun koko, väri ja toiminnot toteutetaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Porras- ja ilmoitustauluissa käytämme linoleumpintaista BULLETIN BOARD ilmoitustaulumateriaalia. Vakioväreinä ilmoitustaulumateriaalissa ovat vaalean harmaa Oyster shell, vihertävän harmaa Duck egg, sekä tumman harmaa Black olive. Ilmoituspinnalla myös muita värivaihtoehtoja, jotka tilataan asiakkaan toiveen mukaisesti.

Porras-ja ilmoitustauluja valmistettuna asiakkaan väritoiveen mukaisesti.

Porrastaulun profiili on joko alumiinia tai messinkiä. Alumiini voidaan myös maalata haluttuun sävyyn. Kun ilmoitustaulumateriaali, sekä profiilit on esimerkiksi valittu huomioiden rapun tai kiinteistön värimmailma tai henki, saadaan rappuun täydellisesti sopiva rapputaulu.

Porras-ja ilmoitustauluja valmistettuna asiakkaan väritoiveen ja kokonaisuuden mukaisesti.

Porras- ja ilmoitustaulu koostuu lukollisesta alumiinikehyksestä, akryylimuovilasista, taustavanerista sekä ilmoituspintana toimivasta Forbo Bulletin Board ilmoituspinnasta. Alumiinikehys on luonnonväriin eloksoitua alumiinia. Porras- ja ilmoitustaulu voidaan jakaa lukittavaan nimitauluosaan ja avoimeen ilmoitustauluun, tai koko porrastaulu voi olla lukittava.

Porrastaulu on uritettu yleisesti porrastauluissa käytettäville valkoisille muovikirjaimille. Urituksen lisäksi porrastauluun voidaan jättää tilaa myös taloyhtiön tai asukkaiden ilmoituksia varten. Abloy classic -painonappilukko sarjoitettavissa taloyhtiön avaimille.

Lukollinen A3 porrastaulu vaalean harmaalla Oyster shell ilmoitustaulumateriaalilla, sekä alumiinikehyksellä.

Porras- ja ilmoitustaulun vaihtokirjainten väri on valkoinen ja materiaali muovi. Kirjainten ja numeroiden vakiokorkeus on 13mm, mutta myös 19mm korkeat kirjaimet ovat mahdolliset. Kirjaimet on helppo kiinnittää ja vaihtaa valmiiksi uritettuun nimitauluun. Porrastaulun otsikkona käytettävä kiinteistön tai taloyhtiön nimi voidaan valmistaa myös alumiini,- teräs,- tai messinki-irtokirjaimista.

Kaikki materiaalit on valittu niiden kestävyyttä ja helppohoitoisuutta ajatellen.

Tarvittaessa asennamme porras- ja ilmoitustaulut.

Kuinka voimme auttaa? Ota yhteyttä!Miten voimme auttaa?