Postilaatikkoon tyylikäs nimikyltti!

Kestävä postilaatikon nimikyltti yleisimpiin postilaatikkomalleihin

Postilaatikkoon tyylikäs nimikyltti!

Saat meiltä vaivattomasti laadukkaan postilaatikon nimikyltin.

Postilaatikko on talon ensimmäinen käyntikortti. Postilaatikon selkeä ja tyylikäs nimikyltti antaa myös hyvän ensivaikutelman. Vanhankin postilaatikon ilme paranee uuden tyylikkään nimikyltin myötä. Selkeä nimikyltti myös helpottaa postinjakajan työtä ja posti löytää näin varmasti perille.

Uuden nimikyltin hankinta postilaatikkoon tulee ajankohtaiseksi viimeistään muuton, nimen vaihtumisen tai postilaatikoiden uusimisen myötä. Nimikyltin uusiminen tulee ajankohtaiseksi myös, kun vanha nimikyltti on jostain syystä rikkoontunut.

Stala postilaatikot, sekä muut postilaatikkomerkit. Myös itse valmistetut postilaatikot.

Nimikyltti postilaatikkoon, tilaaminen

Postilaatikon nimikyltit tilataan postilaatikkomallin mukaan. Valmistamme nimikylttejä Stala PL3/PL4, Stala PL2, Bobi, Citybox, Nokka ja Orthex Sarvis postilaatikoihin. Jos postilaatikon malli ei ole tiedossa, postilaatikkomalli on jokin muu kuin edellä mainittu, tai postilaatikko on tehty itse, nimikyltin voi tilata antamalla tilauksessa nimikyltille halutut mitat.

Ellei postilaatikossa ole valmista uraa nimikyltille, kiinnitetään nimikyltti säänkestävällä kaksipuoleisella teipillä suoraan postilaatikkoon. Kiinnitysteippi tulee nimikyltin mukana.

Nimikyltti postilaatikkoon valkoista kaiverrusmuovia. Tilaus nettisivuillamme, toimitus kotiin noin viikossa.

Postilaatikon nimikyltin tilaaminen on helppoa nettisivujemme verkkokaupassa. Saat laskun tuotteen mukana tai toimitamme laskun halutessasi valinnaiseen osoitteeseen. Nimikyltin hinta sisältää alv:n sekä toimituskulut.

Valmistamme postilaatikon nimikyltit noin viikon toimitusajalla ja toimitamme valmiin nimikyltin kirjeitse kotiin. Jos pääset käymään tehtaallamme Lahdessa (Lemminkäisenkatu 2), voit tilata nimikyltin myös paikan päällä. Toimitusaika näinkin toimiessa noin viikon. On myös mahdollista saada nimikyltti heti mukaan, mutta asia kannattaa varmistaa soittamalla (03 873 180).

Postilaatikon nimikyltti/nimikilpi, materiaali

Postilaatikon nimikyltit valmistetaan laadukkaasta ja säänkestävästä kakskerros -kaiverrusmuovista, joka soveltuu ulkokäyttöön. Yleisimmin käytetyt värit ovat musta ja valkoinen. Mustassa nimikyltissä kaiverrus on valkoinen, valkoisessa musta.

Nimi postilaatikkoon kaiverrettuna

Postilaatikon nimikyltti/nimikilpi, tekstivaihtoehdot

Toteutamme postilaatikon nimikyltin kaiverruksen aina asiakkaan toiveen mukaisesti isoin tai pienin kirjaimin.

  • Nimiosuuteen mahtuu 1-3 nimeä allekkain tai halutessa nimen voi jättää kokonaan pois.
  • Osoiteosaan mahtuu tekstiä allekkain 1-3 riviä.
  • Osoiteosaan voi myös merkitä vain talon numeron tai jättää tila kokonaan tyhjäksi.
  • ”EI MAINOKSIA KIITOS” -teksti voidaan kaiverretaan osoiteosan tilalle.

ei mainoksia ja ei ilmaisjakelua, kiitos

Voit tilata postilaatikkoon myös erillisen  ”EI MAINOKSIA, KIITOS” tai ”EI ILMAISJAKELUA, KIITOS” -kyltin. Kyltti voidaan kiinnittää esimerkiksi osoiteosan alapuolelle tai postilaatikon kanteen. Kiinnitykseen tarvittavan kaksipuoleisen teipin saat tuotteen mukana. Merkitse tilauksessa tälle kyltille haluamasi mitat. Tämä kyltti voi olla myös pieni, kuten kuvan Laurila postilaatikossa on.

Tilaa nimikyltti postilaatikkoon sivun yläreunasta: postilaatikkokilvet. Viikon kuluttua postilaatikossa on jo tyylikäs nimikyltti.Miten voimme auttaa?