Postilaatikkoon tyylikäs nimikyltti!

Mustalle pohjalle kaiverrettu nimikyltti postilaatikkoon

Postilaatikkoon tyylikäs nimikyltti!

Saat meiltä vaivattomasti laadukkaan postilaatikon nimikyltin! Pihojen kunnostus talvea varten on meneillään ja samalla kannattaa tarkistaa myös postilaatikon nimikyltin tarve. Postilaatikon nimikyltin uusiminen saattaa esimerkiksi tulla ajankohtaiseksi, jos vanha nimikyltti on jostain syystä rikkoontunut. Tyypillisesti uuden postilaatikkokyltin hankinta tulee ajankohtaiseksi muuton, nimen vaihtumisen tai postilaatikoiden uusimisen myötä. Kannattaa myös huomioda, että vanhankin postilaatikon ilme paranee uuden tyylikkään nimikyltin myötä!

Postilaatikko on kodin ensimmäinen käyntikortti ja postilaatikon selkeä ja laadukkaasti valmistettu nimikyltti antaa aina hyvän ensivaikutelman. Selkeä nimikyltti myös helpottaa jakajan työtä ja posti löytää varmasti oikeaan osoitteeseen.

Nimikyltti postilaatikkoon, tilaaminen

Postilaatikon nimikyltit tilataan postilaatikkomallin mukaan. Valmistamme nimikylttejä Stala PL3/PL4, Stala PL2, Bobi, Citybox, Nokka ja Orthex Sarvis postilaatikoihin. Kun postilaatikon malli ei ole tiedossa, postilaatikkomalli on jokin muu, tai postilaatikko on tehty itse, nimikyltin voi tilata antamalla kyltin mitat. Tällaiset kyltit voidaan kiinnittää esimerkiksi säänkestävällä kaksipuoleisella teipillä suoraan postilaatikkoon.

Nimikilpien tilaaminen on helppoa nettisivujemme verkkokaupassa. Saat laskun tuotteen mukana, tai toimitamme laskun halutessasi myös valinnaiseen osoitteeseen. Kaikki hinnat sisältävät alv:n sekä nimikylttien toimituskulut. Valmistamme nimikyltit noin viikon toimitusajalla ja toimitamme ne kirjeitse suoraan kotiin. Jos pääset käymään tehtaassamme Lahden lemminkäisenkatu 2, voit tilata nimikyltin myös paikan päällä.

Postilaatikon nimikyltti, materiaali

Postilaatikon nimikyltit valmistetaan laadukkaasta ja säänkestävästä kaksikerroskaiverrusmuovista, joka soveltuu hyvin ulkokäyttöön. Yleisimmin käytetyt nimikylttien pohjavärit ovat musta ja valkoinen.

Mustaan kaiverrusmuoviin kaiverrettuja postilaatikon nimikylttejä

Valmiit postilaatikon nimikyltit lähtemässä asiakkaille.

Nimikilpi postilaatikkoon, mallit

Toteutamme postilaatikon nimikyltin kaiverruksen aina asiakkaan toiveen mukaisesti joko isoin tai pienin kirjaimin mustaan tai valkoiseen kaiverrusmuoviin.

Nimiosuuteen mahtuu 1-3 nimeä allekkain, tai halutessa nimen voi jättää kokonaan pois. Myös osoiteosaan mahtuu allekkain 1-3 osoitetta tai osoiteosaan voi merkitä esimerkiksi vain talon numeron.

Tarvittaessa autamme valinnoissa. Lisätietoa voit kysyä joko sähköpostilla kilpiko@kilpi-koskinen.fi  tai soittamalla 03 873 180

Talonumero ja talon nimikyltit

Talonumerot- ja kirjaimet. Villa Ella ruostumatonta terästä.

Talonumerot- ja kirjaimet. Villa Ella ruostumatonta terästä.

 

Talonumero harmaaksi maalattua alumiinia. Talo Villa Kaisla.

Talonumero maalattua alumiinia.

Saat meiltä myös yksilöllisesti nimikyltin ulko-oveen, talon nimikyltit ja talonumeron. Kirjainten ja numeron fontti ja koko vapaasti valittavissa, Tutustu eri materiaalivaihtoehtoihin https://www.kilpi-koskinen.fi/talonumerot-ja-talokirjaimet/Miten voimme auttaa?