Talonumero ja talon nimikyltti

Talon nimikyltti harmaaksi maalattua alumiinia. Talo Villa Kaisla.

Talonumero ja talon nimikyltti

 

Talonumero irtokirjaimin, kiinnitys seinään piilotapeilla.

Valmistamme yksilölliset talonumerot ja talon nimikyltit. Valittavanasi kaikki tekstityypit, materiaaleina alumiini, messinki, kupari ja ruostumaton teräs (RST).

Talonumero harmaaksi maalattua alumiinia. Talo Villa Kaisla.

Alumiini on ihanteellinen talonumeroksi. Alumiini voidaan esimerkiksi maalata, tai se voidaan jättää luonnonväriin anodisoiduksi. Messinki voidaan patinoida tummaksi tai hionnan jälkeen lakata ja näin jättää messingin väriseksi. Kupari on ominaisuuksiltaan hyvin paljon messingin kaltainen. Ruostumaton teräksen, eli RST.n pinta hiotaan ja teräs saa hionnalla upean himmeän kiillon.

Talonumero kadunnimellä, materiaali harmaakis maalattu alumiini.

Talonumero, talon nimikyltti harmaaksi maalattua alumiinia. Talo Villa Kaisla.

Numerot ja kirjaimet kiinnitetään seinään joko piilotapeilla tai läpiruuveilla. Läpiruuvikiinnityksessä ruuvin kanta jää tyylikkäästi näkyviin. Piilotapit ovat numeroiden ja kirjainten takana ja pinta jää sileäksi. Molempiin kiinnitystapoihin tulee korokeholkit, jotta kosteus ei jää kyltin ja seinäpinnan väliin. Korokeholkkien ansiosta voidaan  myös valaistus sijoittaa numeroiden ja kirjainten taakse. Talonumeroissa ja imikylteissä tyypillinen korkeus on 100-500 mm. ja materiaalivahvuus  2-5 mm. Myös muut koot ja vahvuudet mahdollisia.

Talonumerot- ja kirjaimet. Villa Ella ruostumatonta terästä.

Asennusta varten saat asennussabluunan, sekä valitsemaasi kiinnitystapaan kiinnitystarvikkeet.

Talonumerot ja nimikyltit valmistetaan laadukkaista materiaaleista. Leikkuuylijäämä on 100% kierrätettävää, koska metallit eivät sisällä muovia. Tuotteet ovat myös kotimaisia, ne valmistetaan Lahdessa.

Ota yhteyttä!

 

 

 

 Miten voimme auttaa?