Talonumero ja nimikyltti taloon

Talon nimikyltti irtokirjaimilla. Materiaali ruostumaton teräs.

Talonumero ja nimikyltti taloon

Talonumero ja talon nimikyltti alumiini-irtokirjaimilla.

Talonumero ja nimikyltti irtokirjaimista. Materiaali luonnonväriin anodisoitu alumiini.

Valmistamme tilauksesta yksilölliset talonumerot ja nimikyltit. Kaikki tekstityypit (fontit). Valmistusmateriaaleina alumiini, messinki, kupari, ruostumaton teräs (RST) ja musta rauta (saa ruostua). Autamme myös suunnittelussa.

Materiaaleista alumiini on materiaalina ihanteellinen talonumeroksi. Alumiini voidaan esimerkiksi maalata tumman harmaaksi tai mustaksi, tai se voidaan jättää alumiinin luonnonväriin. Messinki voidaan patinoida tummaksi tai jättää messingin väriseksi. Messinki myös viimeistellään lakkauksella. Kupari on ominaisuuksiltaan hyvin paljon messingin kaltainen. Ruostumaton teräksen, eli RST.n pinta hiotaan ja teräs saa hionnalla upean himmeän kiillon. Musta rauta taas saa ruostua ajan myötä.

Talonumero kadunnimellä, materiaali harmaakis maalattu alumiini.

Talonumero kadunnimellä irtokirjamin. Materiaali grafiitin harmaaksi maalattu alumiini.

Numerot ja kirjaimet kiinnitetään seinään joko piilotapeilla tai läpiruuveilla. Läpiruuvikiinnityksessä ruuvin kanta jää tyylikkäästi näkyviin. Piilotapit ovat numeroiden ja kirjainten takana ja pinta jää sileäksi. Molempiin kiinnitystapoihin tulee korokeholkit, jotta kosteus ei jää kyltin ja seinäpinnan väliin. Korokeholkkien ansiosta voit myös sijoittaa valaistuksen numeroiden ja kirjainten taakse. Talonumeroissa tyypillinen korkeus on 100-500 mm. ja materiaalivahvuus  2-5 mm. Myös muut koot ja vahvuudet mahdollisia.

Talon numero ja nimikyltti ruostumatonta terästä.

Numeroiden ja nimikylttien asennusta varten saat asennussabluunan, sekä valitsemaasi kiinnitystapaan kiinnitystarvikkeet.

Talonumerot ja nimikyltit valmistetaan laadukkaista materiaaleista. Leikkuuylijäämä on myös 100% kierrätettävää, koska metallit eivät sisällä muovia. Tuotteet ovat kotimaisia, ne valmistetaan Lahdessa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

NIMIKYLTTI OVEEN

Valmistamme myös oven nimikyltit toiveesi mukaan. Kaikki tekstityypit (fontit). Valmistusmateriaaleina alumiini, messinki, kupari, ruostumaton teräs (RST) ja musta rauta (saa ruostua). Kaiverrettuna, lasermerkattuna tai irtokirjaimin. Vinkkinä, yhdistä numikylttiin huoneiston numero, saat näin tyylikkkään ja yksilöllisen ovikyltin, jonka voi sijoittaa esimerkiksi ulko-oven viereen seinään.

  • Kuvan 4mm messinkinen ”Laaksonen 36” Nimi kaiverrettu ja patinoitu, nimikyltin leveys 20cm. 149€
  • Kuvan 4mm ruostumattomasta teräksestä valmistettu ”Laaksonen 14”, nimi lasermerkattu. Nimikyltin leveys 20cm.  69€.  4mm alumiinista valmistettuna  55€
Nimikyltti oveen kaiverrettuna ja irtokirjaimin. Materiaali messinki.

Nimikyltti oveen messinkiä. Kaiverrettuna ja irtokirjaimin.

Nimikyltti oveen, materiaali ruostumaton teräs. Nimet lasermerkattu.

Nimikyltti oveen ruostumatonta terästä.

 Miten voimme auttaa?