Teollisuuskilvet

Hissitaulu ruostumatonta terästä. Kaiverrettu ja maalattu.

Teollisuuskilvet

KONE- JA LAITEKILVET, sekä valmistekilvet

Valmistamme monipuolisti kiinteistöjen ja teollisuuden merkintäkilvet, valmistekilvet, konekilvet, laitekilvet, sekä teollisuusopasteet eri käyttökohteisiin. Valmistusmateriaaleina käyttötarkoituksesta riippuen kaiverrusmuovi, teräs, alumiini ja värieloksoitu alumiini

Kone- ja laitekilvet valmistetaan eri valmistustekniikoilla tai yhdistämällä eri valmistustapoja materiaalista ja käyttötarkoituksesta riippuen. Kilvet valmistetaan mm. kaivertamalla, lasermerkkaamalla ja tekstin läpileikkaksella. Eri valmennustekniikoita voidaan myös yhdistää samaan kilpeen.

Suurin kaiverrusalue kerralla on 3000*1500 mm

 

Valmistekilpi ruostumatonta terästä. Tekstit kaiverrettu ja maalattu.

Valmistekilpi ruostumatonta terästä.

Mitta- ja asteikkokilvet

Mitta- ja asteikkokilpien valmistusmateriaali on käyttötarkoituksesta riippuen kaiverrusmuovi, teräs, alumiini tai värieloksoitu alumiini. Kilvet valmistetaan eri valmistustekniikoilla tai yhdistämällä eri valmistustapoja materiaalista ja käyttötarkoituksesta riippuen. Valmistustekniikoita ovat kaiverrus, lasermerkkaus ja tekstin läpileikkaus.

Paperikoneen huuliaukon mittalaite. kaiverrettu ja maalattu. Akryylia..

Paperikoneen huuliaukon mittalaite. Kaiverrettu ja maalattu. Materiaali akryyli.

 

Konekilpi kaiverrettua ja maalattua alumiinia

Mitta-asteikkokilpi alumiinia. Leikattu laserilla, kaiverrettu ja maalattu.

 

Turva- ja ohjekilvet

Valmistamme turva- ja ohjekilpiä eri käyttökohteisiin. Valmistusmateriaaleina käyttötarkoituksesta riippuen kaiverrusmuovi, teräs, alumiini ja värieloksoitu alumiini.

Kilvet valmistetaan eri valmistustekniikoilla tai yhdistämällä eri valmistustapoja materiaalista ja käyttötarkoituksesta riippuen. Myös symbolien kaiverrus onnistuu. Valmistustekniikoita on mm. kaiverrus, lasermerkkaus ja tekstin läpileikkaus. Eri valmistustekniikoita voidaan myös yhdistellä.

Turva- ja ohjekilvet keltaisesta kaiverrusmuovista

Turva ja ohjekilvet keltaista kaiverrusmuovia.

 

Ohjetaulut kaiverrettuna kaksikerrosmuovista.

Ohjetaulut kaiverrettuna kaksikerrosmuovista.

Miten voimme auttaa?Miten voimme auttaa?