Teollisuuskilvet

Konekilvet rustumatonta terästä. Tekstit lasermerkattu.

Teollisuuskilvet

KONE- JA LAITEKILVET, sekä valmistekilvet

Valmistamme monipuolisti kiinteistöjen ja teollisuuden merkintäkilvet, valmistekilvet, konekilvet, laitekilvet, sekä teollisuusopasteet eri käyttökohteisiin. Valmistusmateriaaleina käyttötarkoituksesta riippuen kaiverrusmuovi, teräs, alumiini ja värieloksoitu alumiini

Kone- ja laitekilvet valmistetaan eri valmistustekniikoilla tai yhdistämällä eri valmistustapoja materiaalista ja käyttötarkoituksesta riippuen. Kilvet valmistetaan mm. kaivertamalla, lasermerkkaamalla ja tekstin läpileikkaksella. Eri valmennustekniikoita voidaan myös yhdistää samaan kilpeen.

Suurin kaiverrusalue kerralla on 3000*1500 mm

Konekilvet rustumatonta terästä. Tekstit lasermerkattu. Valmet-logo kaiverrettu ja maalattu.

Mitta- ja asteikkokilvet

Mitta- ja asteikkokilpien valmistusmateriaali on käyttötarkoituksesta riippuen kaiverrusmuovi, teräs, alumiini tai värieloksoitu alumiini. Kilvet valmistetaan eri valmistustekniikoilla tai yhdistämällä eri valmistustapoja materiaalista ja käyttötarkoituksesta riippuen. Valmistustekniikoita ovat kaiverrus, lasermerkkaus ja tekstin läpileikkaus.

Paperikoneen huuliaukon mittalaite. kaiverrettu ja maalattu. Akryylia..

Turva- ja ohjekilvet

Valmistamme turva- ja ohjekilpiä eri käyttökohteisiin. Valmistusmateriaaleina käyttötarkoituksesta riippuen kaiverrusmuovi, teräs, alumiini ja värieloksoitu alumiini.

Kilvet valmistetaan eri valmistustekniikoilla tai yhdistämällä eri valmistustapoja materiaalista ja käyttötarkoituksesta riippuen. Myös symbolien kaiverrus onnistuu. Valmistustekniikoita on mm. kaiverrus, lasermerkkaus ja tekstin läpileikkaus. Eri valmistustekniikoita voidaan myös yhdistellä.

Ohjetaulut kaiverrettuna kaksikerrosmuovista.

Tutustu lisää tästä.Miten voimme auttaa?