Messinkikilpi

kilpikaiverrus messingistä

Messinki on ajaton ja tyylikäs kilpimateriaali. Messinkikilpi soveltuu hyvin, ja se on myös paljon käytetty arvorakennusten julkisivuissa ja sisätiloissa. Messinkikilpi soveltuu myös uusiin rakennuksiin ja se myös viimeistelee laadukkaan ilmeen.

Messinkikyltti, ominaisuudet

Messinki on materiaalina hyvin työstettävissä. Messinkikilpi hiotaan ja suojataan lakalla, jolloin messingissä normaalisti tapahtuvaa tummumista voidaan estää ja hidastaa. Sääolosuhteet ja erityisesti auringovalo nopeuttavat tummumista ilman suojalakkausta. Messinkiin kaiverrettu teksti voidaan patinoida tummaksi tai maalata haluttuun sävyyn. Hionta ja suojalakkaus antaa myös tyylikkään loppusilauksen messinkikyltille.

Tarvittaessa asennamme messinkikilvet.

LASERMERKKAUS

Messinkiä lasermerkkaamalla saadaan korkealaatuista merkkausjälkeä eri käyttökohteisiin. Lasermerkkauksella messinkikilpeen saadaan kuviointia ja merkintäteknologiaa, joka tarjoaa lisämahdollisuuksia tuotteen kustomointiin.

Lasermerkkaamme niin pienet tuotteet, kuin suuret pinnatkin

Muistolaatta messinkiä

Valmistamme messingistä myös muistolaattoja. Materiaaleina messingin lisäksi alumiini, teräs ja kupari. Kerromme muistolaatoista tarkemmin täällä.

Nimikyltti messinkiä. Messinkikilpi on valmistettu irtokirjaimin. Pintaa ei ole lakattu, jolloin ajan patina pääsee vaikuttamaan messingin ilmeeseen.
Messinkikilpi korotetuin tekstein. Messinkikilpi on valmistettu kiinnittämällä siihen messinkiset irtokirjaimet. Messinkilevyä eri ole lakattu, jolloin ajan patina pääsee vaikuttamaan pintaan.
Miten voimme auttaa?