Messinkikilpi

Messinkikyltti on ajaton ja tyylikäs

Messinki on ajaton ja tyylikäs materiaali. Messinkikilpi soveltuu hyvin ja se on myös paljon käytetty arvorakennusten julkisivuissa ja sisätiloissa. Messingistä valmistettu nimikilpi antaa aina laadukkaan vaikutelman.

Messinkikyltti, ominaisuudet

Messinki on materiaalina hyvin työstettävissä. Messinkikilpi hiotaan ja yleensä suojataan lakalla, jolloin messingissä normaalisti tapahtuvaa tummumista voidaan estää ja hidastaa. Sääolosuhteet ja erityisesti auringovalo nopeuttavat tummumista ilman suojalakkausta. Messinkiin kaiverrettu teksti voidaan patinoida tummaksi tai maalata haluttuun sävyyn. Hionta ja suojalakkaus antaa myös tyylikkään loppusilauksen messinkikyltille.

Tarvittaessa asennamme messinkikilvet

Muistolaatta messingistä

Messinkinen muistolaatta on kaunis ja klassinen. Messinkinen muistolaatta voidaan valmistaa kaivertamalla tai kiinnittämällä irtokirjaimet messinkikilpeen. Irtokirjaimet tai kilpi voidaan myös patinoida. Hionta ja lakkaus viimeistelee kilven ja myös suojaa sitä sään vaikutuksilta.

Muistolaatta tai hautakilven nimilaatta, lisäkaiverrus

Teemme muistolaattoihin ja hautakilpiin lisäkaiverruksia, sekä entisöimme niitä. Muistolaatan ja hautalaatan valmistustavasta riippuen kilpi joko puhdistetaan, tai siitä kaiverretaan vanhat teksti kokonaan pois. Tämän jälkeen uusi teksti lisätään, tai kilpeen tehdään kaikki tekstit uudestaan. Kilpi viimeistellään lakkauksella. Jos on tarkoitus, että ajan patina saa näkyä muistolaatassa,  jätetään kilpi lakkaamatta.

Nimikyltti messinkiä. Messinkikilpi on valmistettu irtokirjaimin. Pintaa ei ole lakattu, jolloin ajan patina pääsee vaikuttamaan messingin ilmeeseen.
Messinkikilpi korotetuin tekstein. Messinkikilpi on valmistettu kiinnittämällä siihen messinkiset irtokirjaimet. Messinkilevyä eri ole lakattu, jolloin ajan patina pääsee vaikuttamaan pintaan.
Miten voimme auttaa?